Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 873 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-03-27 | Tipsar, Mode

I samarbete med NA-KD.se! Kampanj v. 13

En färgklick i garderoben!

Ljusare tider är äntligen här och i dagens inlägg kommer ni få tips om lite mer färgglada plagg.

Jordnära toner i alla ära men en färgklick och mönster är också härligt att blanda upp garderoben med. Blått, rosa och gult är några favoriter som jag älskar att bära på vår och sommartid. Vad tycker ni? Nu tipsar jag om några favoriter från NA-KD där ni får återbäring på allt ni shoppar via Refunder.

Min urhärliga kappa får jag alltid massa komplimanger för.

Vem vill inte ha ett plagg som alla andra blir glada av att se? Jag får alltid massa komplimanger när jag bär min fantastiska kappa från NA-KD. Den funkar fint på våren med en blus under, men öven på hösten med en stickad tröja och kängor! Antigen bär jag den när jag matchar med någon färg i outfiten så som dagens ljusblå blus, eller så bär jag den dagar som jag känner mig tråkig och färglös! Då blir dagen alltid lite bättre. Kappan hittar ni HÄR! Fler kappor & jackor i färg och mönster hittar ni HÄR/ HÄR/ HÄR!

Blusen, det perfekta plagget att införskaffa i färg!

Blusen i en färgklick kan du oftast matcha med mycket i garderoben. Stoppa ner den i jeans, skinnkjol eller kostymbyxa. För att få lite färg men en mer diskret look, ha den under i svart kavaj. HÄR är en blå superfin blus/ Älskar den HÄR rosa blus med ballong-ärmar/ Cool blus i snyggt mönster i gröna toner HÄR/ Lila drömmig satiskjorta HÄR/ Babyblå skjorta med fin krage HÄR/ Ljusguul dröm HÄR! NA-KD har verkligen så många snygga skjortor & blusar just nu. Jag hade kunnat klicka hem säkert 100 stycken hehe.. men man får hålla band på sig själv och välja ut någon som har det lilla extra. Något som du inte redan har i garderoben.

Din outfit kan få ett lyft med hjälp av en färgklick! Kjolen i färg, jatack!

Tänk er en färgglad kjol tillsammans med ett par vita eller svarta sneakers, en helfärgad t-shirt och en svart skinnjacka! Gud så snyggt. Det är verkligen en outfit som jag längtar efter att bära. I somras och i höstas köpte jag på mig tre fantastiska lite längre kjolar i färg som jag matchade precis som jag beskrev, eller med en stickad tröja till. Jag kände mig alltid så piffig och snygg när jag hade denna outfit. Kjolen som jag hade investerat i till vår och sommar är färgklicken i din outfit. HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR  är några pangkjolar som du inte får missa!

För mer inspo: Följ mig på Instagram under: Raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu