Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Inlägg i samarbete med Cervera, H&M, Monki och Adlibris.

En ljus framtid

Jag tycker det är så härligt att våren är på intåg och att det blir ljusare och ljusare. Även om vi har gråa dagar så är de inte lika mörka som på vintern. I dessa tider kan det vara svårt att hitta ljus i vardagen, därför ger ljuset ute väldigt mycket för välmåendet. Jag njuter verkligen när jag stiger upp och inser att det snart är ljust ute. Det ger mig så mycket inspiration. Inspiration till att klä mig lite roligare, till att ha det fint hemma, att äta bättre och så mycket mer. Gärna med lite snittblommor på bordet, och ljus tända på kvällarna när mörkret kommer.

I dagens inlägg får ni tips på lite olika produkter som jag tycker om. Alla kan man shoppa via Refunder och få återbäring tillbaka!

Väst och skjorta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Något som varit hett hett hett ett bra tag nu. Jag tycker det är riktigt snyggt och bekvämt. Jag älskar att klä mig lager på lager, dels så håller det värmen väldigt bra och så kan man lätt ta av sig om det blir för varmt. Tips på västar kommer HÄR & HÄR. Det finns troligt många fina i olika färger, längder och snitt.

Fyll fönsterkarmen med blommor och blad..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gloria ljusstake HÄR. Vit kruka som ni ser till vänster HÄR.

Hemma hos mig är det breda fönsterkarmar, jag fyller dem gärna med lite blommor, ljus och annat pynt. Gloria gör sig så bra med och utan ett ljus i, den är verkligen så fin när man har ett tänt ljus i den.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kruka HÄR. Böcker HÄR. Lampa HÄR. Ljusstakar HÄR.

Här ville jag få lite färg och få lite olika nivåer, därför satt jag ljusstakarna på ett par böcker. Dessa böcker är från en serie i Catwalk och jag har tre av dem, jag saknar dock Dior och Yves Saint Laurent som kommer vara mina nästa bokköp inom denna kategori. Lampan jag har passar väldigt bra hemma hos mig, foten är väldigt enkel och passar med olika lampskärmar. Lätt att byta ut lampskärmen för att göra stor förändring. Inte sant?

För mer inspo @raagna på Instagram!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu