Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 873 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2020-04-25 | Mode

I samarbete med lookfantastic.se

Få ditt hår att växa med ”Hair Growth Serum” från Grow Gorgeous

Grow Gorgeous Daily Growth Serum 60 ml   374:-

Det här är ett ”Hair Growth Serum” för alla hårtyper, men framför allt för slitet och tunt hår. Produkten ska få håret att stärkas och bli tjockare. Serumet innehåller en sammansättning av aktiva ingredienser, så som klöverblomsextrakt, hyaluronsyra, frostörtsextrakt och Super-Peptid Acetyl-3-Tetrapeptid. Det bästa med produkten är nog att skönhetsmärket är helt VEGANSKT!

Hur används produkten? Applicera cirka 20 droppar i hårbotten, när håret antingen är torrt eller ”handdukstorrt”. Massera in produkten och fördela det överflödiga produktresterna i på längderna. Skölj inte ur serumet. 

Serumet finns att köpa på lookfantastic.se. Det är där jag har beställt ifrån och samtidigt fått återbäring för att jag har shoppat via Refunder. Just nu ingår lookfantastic i kampanjveckan och erbjuder förhöjd återbäring för alla nya kunder; 6% i återbäring. Dessutom får man en gratis gåva när man handlar för 499 kronor (så långt lagret räcker). För att få tillgång till koden som behövs för att man ska kunna få gåvan måste man bli medlem på Refunder. För att bli det kan du klicka H Ä R.

Grow Gorgeous har inte bara ”Hair Growth Serum”, utan massa andra bra produkter till håret. Här kommer en topp-5-lista på produkter jag tycker verkar väldigt intressanta att prova:

– Intense Thickening Shampoo 250 ml   200:-

– Repair Heat Protection Leave-In Oil 100 ml   312:-

– Volume Root Stimulating Primer 200 ml   299:-

– Balance pH-Balanced Conditioner 250 ml   200:-

– Intense Thickening Hair and Scalp Mask 200 ml   312:-

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu