Över 1120 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1128 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2022-02-19 | Husdjur

I samarbete med CDON

Få full koll på din vovve med hjälp av en GPS från Tractive

Tractive GPS Dog 4   419:- 562:-

Har du en vovve som kanske är väldigt rymningsbenägen? Eller du kanske bara känner att det hade varit skönt att ha en säkerhet utifall något oväntat skulle hända? Då är det en GPS från Tractive man ska införskaffa sig!

Tractive GPS är liten och smidig som man kan fästa på hundens halsband eller sele. Den har flera olika funktioner såsom LIVE-läge, platshistorik, virtuellt staket, Activity Monitoring & platsdelning. GPS:en är självklart 100% vattentät, stötsäker och är enkel att ladda.

Med LIVE-läge kan man få platsuppdatering var 2:a till 3:e sekund när det är som viktigast, till exempel om din hund springer bort. Med platshistorik kan du se vad din fyrbenta vän har haft för sig och vart exakt på kartan som vovven har rört sig. Det virtuella staketet fungerar på sätt att man kan ställa in ett specifikt området på appen, såsom trädgården, och få en notis så fort vovven lämnar området. Med Activity Monitoring kan man hålla koll på hur mycket tid vovven spenderar på att vara aktiv, är lugn och sover. Den sista smarta funktionen är platsdelningen, vilket gör att du kan dela alla gps:ens  funktioner med vänner och familj.

GPS:en finns att klicka hem från CDON till 25% rabatt just nu. Självklart får man även återbäring på sitt köp om man handlar via Refunder. Just nu får du upp till 5%! Ännu inte medlem? Ingen fara, klicka HÄR! Om du blir medlem via min personliga länk får du dessutom 50 kronor insatt på ditt refunder-konto när du gör ditt första köp på minst 100 kronor!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu