Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-02-25 | Inredning, Mode

I samarbete med Ellos!

Få in härliga kulörer i inredningen

Äntligen har det vänt och solen är framme lite längre på kvällarna och det blir allt ljusare på morgonkvisten. I vårens tecken blir jag alltid sugen på att göra om och uppdatera både garderob och inredning. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om inredning från Ellos där du alltid får återbäring på hela ditt köp.  På våren tycker jag det är härligt att satsa på dova kulörer och få in lite färg på kuddar, textiler och dekoration.

Först ut är de rosa tonerna.

Det går lättare att matcha än vad man ibland kan tro, rosa kan ibland kan upplevas som beiget och blir snyggt till mörkgula eller roströda toner och funkar helt klart att ha på väggen! Till sovrummet kanske man vill ha en ljusare gammalrosa kulör medan det passar med en lite starkare i exempelvis hallen. En färg som verkligen är så fin att ha i hemmet, speciellt under våren.

Rosa påslakanset HÄR/ Rosa prydnadskudde HÄR/ Vas HÄR/ Dekoration manet HÄR/ Kudde LOVE HÄR/ Lampa HÄR/ Puff HÄR/ Ljuslyckta HÄR & HÄR/ Vasens HÄR/

Inspo: Pinterest

Skön grön färg skapar ett lugn men ger samtidigt en känsla av harmoni och lyx.

Guldiga och gröna kulörer passar fantastiskt tillsammans vilket skapar en lyxig känsla i ditt hem. Snyggt att ha i vardagsrummet eller varför inte piffa upp badrummet med en smyckesskål i guld och handdukar i mossgrönt?

Beige påslakanset HÄR/ Lounge stol HÄR/ Grön prydnadskudde HÄR/ Mörkgrön prydnadskudde HÄR/ Guldigt fat HÄR/ Poster HÄR Grön vas HÄR/ Ljuslykta HÄR/ Bordslampa HÄR/

Inspo: Pinterest

Gult, en härlig kulör som ger glädje!

Gult är sist men inte minst ut idag! En färg som finns i olika nyanser och ser olika ut beroende på vilket material produkten har. Det finns ljusa härliga toner, det eller mörkgula murriga. Gult är verkligen något jag vill få in på fler platser i mitt hem. Fint att blanda upp i kuddar, eller måla en möbel i gult. Se inspirationbilderna nedan!

Sänggavel HÄR/ Soffa HÄR/ Ljuslyckta HÄR/ Rund kudde HÄR/ Kruka HÄR/ Kudde HÄR/ Överkast HÄR

Inspo: Pinterest

Följ mig på Instagram under Raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu