Över 1040 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1043 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2019-08-04 | Mode

I samarbete med H&M, Åhlens!

Färgglada skor piffar upp din outfit!

Varför inte satsa på en färg på fötterna? Färgglada skor piffar upp din outfit!

Sommaren går snabbt och hösten är snart här. Hösten betyder ofta mörkare kläder med mer diskreta mönster i dova mörka färger. Jag vill behålla färgen i höst och kommer därför satsa på skor i färg. Såklart ger dig sommaren alla möjligheter för att våga ha mer färg men mörkare tider ska inte sätta stopp för detta. Själv har jag precis klickat hem ett par röda skönheter från H&M där ni får återbäring om ni shoppar. De röda skorna med rosetter hittar ni HÄR och är nu på rea! Det bästa är att återbäring även gäller på rabatterade produkter. Jag kommer skaffa mig fler färgglada favoriter, alltifrån slip-in till festskor, sneakers och boots! Hur fett med färgglada boots?

Röd sandalett med rosett!

Våga färg på fötterna!

Slip in-sandaler är perfekt för höstens varmare dagar eller om du åket till ett varmare klimat. En svensk ruggig höst får man hittar andra färgglada favoriter och mina bästa tips finns HÄR finns ett par blå sneakers som är både bekväma och snygga / HÄR hittar ni de snyggaste gummistövlarna som passar för regn och rusk! Ja du kan rocka rosa gummistövlar till jeans och skjorta/ HÄR de ultramoderna sneakers just nu, i härlig rosa!/ Lila och lack! Ja tack!! HÄR finner ni dem/  Babyblå ankel boots HÄR finns dem, styla med jeans eller klänning!

Hoppas ni hittade några som passar er stil och era fötter! Det är snyggt när det är bekvämt, glöm inte det! Att ha ett par bekväma snygga skor som du kan gå i, då har du hittat rätt.

Bilder från pinterest.com

För mer inspiration följ mig på instagram under: raagna

<3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu