Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-11-03 | Tipsar

Fars dag-presenter!

Halloj,

Den 13:e november är det fars dag, har du koll på presenterna inför dagen då vi firar våra manliga förebilder? Vill du fira din pappa, morfar, svärfar eller kanske pappan till dina barn? Här kommer tipsen på presenter för att uppmärksamma och visa uppskattning, både till han du hinner träffa och han som firas på distans.

Hylla pappa på bästa sätt!

Fars dag är runt hörnet! Här kommer tipsen för att förgylla dagen med kärlek till den du älskar mest. Strumpor kan vara tråkigt men med strumpor från Happy Socks är det alltid roligt! Med detta 3-pack Super Dad-strumpor kan man liva upp varje dag!  Eldstickans brandvarnarbox är den perfekta presenten att ge till någon som du vill visa lite extra omtanke. Boxen innehåller eleganta Lilla Eldstickan i färgen vit, som vackert matchas med en vit brandvarnare Eldstickans brandvarnarbox rån Interflora. Popcorn är ju ett favoritsnacks och kanske är det din pappas också? I så fall är detta Popcorn presentkit med texten ”Best Dad Ever” på den perfekta presenten att ge. Gillar han istället att spela poker så är det här ett väldigt fint set att ge bort.

Skincare For Men från Maria Åkerberg är en adventskalender med utvalda ansiktsprodukter och hårvårdsfavoriter för män. Perfekt för att få flera överraskningar genom December.  Är din pappa en riktig skojare så är den här boken med pappavitsar helt perfekt!  Vill du samla en korg med massa smått och gott så kan jag varmt rekommendera att lägga till salta mustascher från LAGERHAUS. Prima för den som gillar både sött och salt! Gillar din pappa att dricka kaffe eller te och du samtidigt vill bidra till forskning så är den här muggen perfekt. Det står ”Älskar dig pappa” på insidan av muggen och 10% av intäkterna går direkt till Barncancerfonden.

Vill du skicka blommor till din pappa istället så är denn Rödrosa hösthortensia perfekt från euroflorist. Här kommer även ett presenttips till finsmakaren, lakritsfantasten och chokladälskaren, Bülow Selection Box med  lakrits är prima för alla ändamål. Den går även att skicka till en annan adress om du inte bor nära personen du vill ge den till! En annan present för finsmakare är denna kaffekalender där man kan avnjuta gott kaffe varje dag i december fram till jul. Vill du istället uppleva något med din pappa så har Liveit fyllt på med massa upplevelser för just Fars dag. Passa på att boka redan idag!

Hoppas du hittar något att visa lite extra kärlek den här fars dagen!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu