Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1002 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Ellos, Jotex, Cervera, Åhlens, Kronansapotek, NA-KD! Kampanj vecka 47.

Favoriter på BLACK-FRIDAY! Inredning, skönhet & mode!

Nu kommer ett inlägg proppat med mina bästa tips för BLACK FRIDAY HELGEN! Det är alltifrån de bästa mode favoriterna till de härligaste skönhets-produkterna. Det är nu du ska passa på att köpa julklappar och de där saker som du velat unna dig under hösten.. och det bästa? Att du får återbäring på alla köp även när dem är på nedsatt pris!

Själv har jag klickat hem skönhet från Apoteket, en matta från Ellos, leksaker från Åhlens och en jacka från Filippa K. Så här kommer tipsen, först ut är inredning. Belysning och textiler i olika former är något som skapar stämning i hemmet under den mörka och kalla månaderna. Tänd ljus, sätt på en kopp te och mys ner dig framför tv:n eller i sängen och dina nya sängkläder…

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Nu kommer lite skönhetsfavoriter där kronans apotek tar hem priser för bästa priser på Löwengrips produkter. Hårmasken är helt magisk. Åhlens har fredag (23/11) 30% rabatt på all make up. Herre vilket bra erbjudande!

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Sist men inte minst… mode! Åhlens har 30% på alla stickade plagg under fredag (23/11) och NA-KD har 30% på allt!!! Även Ellos har rea på flera modenyheter.. Hur bra? Dags att köpa den mysiga stickade tröjan eller varför inte passa på att köpa de lite dyrare plagget som jackan?

HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR/ HÄR

Följ mig på instagram under: raagna !

Ha det så fint! Nästa vecka kommer julklapps-tips om du vill köpa ”årets julklapp” som är det återvunna plagget.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu