Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2020-02-16 | Mode

I samarbete med Nike

Februari är lika viktig som januari- Veckans outfit #7

Hej!

Halvväggs in i februari kan det vara lätt att glömma bort de där målen som vi satt upp på nyår. Om man kommit av sig är det bara att hoppa upp igen. Vänta inte till måndag eller nästa vecka, börja nu. Mina mål har jag helt glömt bort och mina ursäkter har varit skolan och jobb. Men idag ska jag ändra på det. Jag tycker inte att det spelar någon roll hur många gånger man ger upp, det viktigaste är att man kommer tillbaka. Vilket jag är en expert på, haha. Jag sätter upp ett mål och fokuserar på det stenhårt några veckor sen ger jag upp. Sen gör jag samma visa igen efter ett tag men rätt var det är så håller jag i det. Till exempel förra sommaren då jag tränade 5-6 gånger i veckan i flera månader. Jag var så stolt över mig själv. Jag dubblade mina vikter i nästan allt och jag var så nära på att klara en chin vilket har varit mitt mål de senaste åren. Sen hände min flytt till Milano och sen dess har jag aldrig riktigt kommit igång igen. Så nu kör vi!!

Februari – Veckans outfit #7

Det här settet har blivit mitt favoritsätt att gå ut och gå i. Det är ett par lite lösare joggingbyxor och en långärmad tröja. Tröjan brukar även ofta hänga med till gymmet.

Nike träningskläder
Nike träningskläder

TröjaByxor

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 3% återbäring hos Nike där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu