Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 897 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2020-10-11 | Mode

Samarbete! Plagg länkade till Nelly.com!

Festliga klänningar!

Jag älskar verkligen att bära klänning men nu när det börjar bli kallare ute är det skönt att ha lite tjockare material. I dagens inlägg tänkte jag tipsa om lite festligare klänningar som man kan klä upp för fest såhär i kallare tider. Alla plagg är länkade till plagg som du kan shppa via Refunder och få återbäring <3

Här är en skinnklänning som jag verkligen älskar. Den används flitigt kan jag lova. Älskar festliga plagg! På denna klänningen är det puffiga ärmar och lite indragningar i midjan vilket jag älskar.

Festliga material!

  • Jag tycker att skinn är ett supermaterial såhär på höst och vinter. Det är snyggt och lite varmare. Idag finns det många olika sorters konst-läder som ser väldigt bra ut, och som inte är så plastiga som de va när de kom. Festliga plagg ska ju gärna vara bekväma också, därför är det bra om skinnplagget kan andas.
  • Stickat! Det är mysigt och bekvämt men det behöver inte betyda att det inte är festligt. Det finns många sätt som man kan göra för att klä upp plagget.

Skinnklänning med skärp HÄR/Skinnklänning grön HÄR/Skinnklänning med volanger HÄR/ Stickad klänning i beige HÄR/ Svart klänning med bälte HÄR/Svart klänning med ballongärm HÄR/Grön klänning med polokrage HÄR/

Här har jag en svart look men jag har satt ett bälte i midjan vilket gör att den känns mer klädd och festlig. Inte sant? Snygga bälten finns HÄR/ HÄR/ HÄR. Med ett bälte kan du också göra så att du får en mer markerad midja om du har en lite pösigare klänning, exempelvis en stickad. Det är även en snygg kombo med material, en stickad klänning och ett bälte i metall eller skinn. Så snyggt!

HÄR kan ni se flera saker jag gillar från Refunder <3

För mer inspo följ mig på Instagram under raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu