Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1000 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2018-11-22 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Gymgrossisten

FYNDA MINA 3 FAVORITPRODUKTER PÅ BLACK WEEK HOS GYMGROSSISTEN!

Ni har väl inte missat Refunders reklam med superhärliga Petra Tungården på tv-skärmen den här veckan? Det är ju Black Week och helt GALNA erbjudande, priser och höjd återbäring för alla er via Refunder. Imorgon är det the BIG Day och vi steppar upp ett steg till så missa inte att sitta bänkad framför dina favoritbutiker!

 

 

Tre av mina absoluta favoritprodukter inom kost och träning kan ni alla Refunders beställa hem under Black Week hos Gymgrossisten till stort rabatterade priser + höjd återbäring via Refunder! Jag har redan passat på att beställa hem ett lager av nummer 1 och 3! Det är 60% rabatt på flera produkter hos Gymgrossisten och genom att handla genom Refunder och få 7% återbäring på ditt köp får du istället 67% rabatt!

 

 

Först ut är Barebells supergoda proteinbar (HÄR klick!!!) med mjuk konsistens, 20 gram protein och mindre än 2 gram socker. Oavsett vilken smak du väljer har det samma fantastiska näringsinnehåll! Fram till på söndag kan du köpa en hel låda med 12 stycken proteinbars för endast 199:- istället för 276:-.

 

 

Näst på tur har vi mina omtalade minibands från Bootybuilder (HÄR klick!!!). Det perfekta redskapet för att ta din rumpträning till nästa nivå. Banden kommer i 3-pack med lätt, medel och tung. Nu för 209:- istället för 299:-. Här nedan kommer ett tips på en övning med miniband att börja benpasset med för att värma upp och hitta kontakt i rumpan. Det är så värt de extra minuterna för att få med sig kontakten i rätt muskel genom hela passet.

 

10 pulsar breda knäböj, 10 pulsar vanliga, 10 pulsar smala (x3)

Tips: Tänk att du sitter blixtstilla på en stol och det är bara benen som pressar bandet ut och in.

 

AminoPro Candy Serie (HÄR klick!!!) finns i 3 svenska godissmaker och är ett måste om ni är en godisälskare precis som mig! Den lättkolsyrade drycken är vegansk, fri från socker, innehåller 2500mg BCAA som hjälper till att höja proteinsyntesen och 180mg koffein för ökat fokus och energi. Beställ hem ett flak med 24 läskande drycker för 189:- istället för 480:-.

 

 

Black Friday händer bara en gång om året, så passa nu på att klicka hem det dina favoritprodukter eller sådant du länge drömt om att köpa! Detta är rätt vecka att slå till. GLÖM INTE att handla via Refunder för att få höjd återbäring på ditt köp. Det tar ingen extra tid och det är så skönt när pengarna kommer tillbaka in på bankkontot igen. HAPPY BLACK FRIDAY!

 

Mina sociala kanaler
Instagram: bergevievelina
Blogg: nouw.com/bergevievelina

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu