Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-02-05 | Tipsar, Mode, Skönhet

Galen rea hos The body shop!!

Hej på er!

Hoppas ni har en fin helg, jag själv har precis börjat på valpträning med våran nya lilla familjemedlem Irina. En liten vovve som växer så det knakar och tränas för fullt. Jätteroligt för både oss och henne.

Hur som helst!

Har ni sett The Body Shops sjuka rea???? Just nu med hela 6% cashback på ditt köp!
Kolla bara  in priset här, på några utav deras bästsäljare!

The Body shop har nu haft en pågående rea ett tag men nu har dem ännu bättre priser och ännu fler produkter på rea. En del produkter är är det hela 50% på. Så passa på. Kanske köpa två st av sin favoritprodukt direkt. En sak är säker, det kommer till användning.

Min personlig favorit är Satsumas serien. Den luktar fräsch och uppfriskande. Jag brukar ha den som shower gel men har ett par gånger också köpt Satsumas body butter och hand cream. Dem vill jag verkligen tipsa om, dessa är just nu på The body shop galna rea. Länkar dessa tre favoriter här nedan!

Har du aldrig tidigare testat någon produkt ifrån The body shop så testa gärna den som är min favorit, det var nämligen så att jag själv aldrig hade testat något där ifrån men jag fick en gåva av mina storasyster i julklapp för ett par år sedan och jag gillade den väldigt mycket.

Måste tipsa om ännu fler godingar härifrån. Så får du själv gå in och kika på vad du skulle kunna hitta för favorit.

Gå in och ta en titt på deras hemsida så kanske du också hittar dig en favorit som du sedan känner att du bara måste ha i din hudvårdsrutin.

Pssst… Alla mina bilder är klickbara, prova själv, du kommer direkt till produkten på hemsidan!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu