Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2022-09-19 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med NA-KD

Gör om dina sommaroutfits till snygga höstlooks!

God måndag på er! Hoppas ni har haft en fin helg och är redo för en ny vecka  med mer inspiration på kläder inför hösten. Idag vill jag visa hur man kan göra om sommarens festoutfits till snygga partylooks i höst.

NA-KD  är min absoluta favoritplats att handla festkläder på så alla plagg som syns i dagens inlägg hittar du där. Om du hittar ett plagg du vill köpa som är länkat nedan så kom ihåg att handla via ditt Refunderkonto för att få 2% cashback på ditt köp.

Topp HÄR / Kjol HÄR / Kavaj HÄR

För att kunna bära outfiten jag har på bilden ovan på hösten, så slänger jag bara på en oversized vit kappa och ett par vita höga boots. Så snyggt med lite färg in på hösten och jag känner mig så fräsch i kombinationen grönt och vitt.

Kavaj HÄR / Boots HÄR

Här är en färdig look som man hade kunnat bära på sommaren, alternativt med ett par öppna svarta klackar som man knyter upp på vaden istället. Men boots + en oversized kavaj är en skitsnygg partyoutfit på hösten. Ta på dig en oversized svart kappa över och lägg till en svart liten stilren väska så är du good to go.

Boots – HÄR / Klänning – HÄR

Ännu mer färg med in i hösten? JATACK! Får jag bara välja en färg att bära resten av livet så är det absolut blå. För en mer stilren look hade jag matchat bootsen och klänningen med en vit oversized kappa och en vit väska, och för en mer cool look så hade jag valt en svart stor kappa och en svart väska.

Förutom de tre looks som jag visat i dagens inlägg så har NA-KD ett stort utval av andra partylooks inför hösten på hemsidan. Om du hittar någonting som du vill klicka hem, så glöm inte att handla via ditt Refunderkonto för att få 2% cashback på ditt köp.

Jag önskar er en fin vecka så hörs vi om en vecka igen,

Kram,
Evelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu