Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-10-20 | Tipsar, Inredning

Halloween är här!

Ett skrämmande hej!

Snart är årets läskigaste högtid här- Halloween! 👻 Här har jag samlat ett inlägg fullproppat med tips på prylar och butiker där du kan handla allt från godis till skrämmande dräkter och dekorationer. 🎃

Spooky dekorationer

 

Att dekorera lägenheten eller huset inför Halloween kan ju vara en av det roligaste grejerna man kan göra! Ska du ha kalas eller fest så kommer det här massa tips. Den här fladdermusgirlang från Butterick´s hittade jag av ren slump. Om du vill lägga till lite extra så är även det här pumpaballongerna något att hänga från taket.  Vill du ha något annorlunda kan den här girlangen och ballonger vara något. Kan vara perfekt att ha precis när gästerna kommer in. Jag hatar spindlar men den här stora spindel med nät kan vara perfekt att sätta fast i ett hörn av vardagsrummet. Kommer definitivt bli en snackis!  Om du, som jag, har en fobi av spindlar så kan detta spöke eller det här råttskelettet vara något för dig att dekorera med.  Ljus är såklart också ett måste, det här orangea från Lagerhaus ger den perfekta stämningen. Vill du inte gå till butik för att köpa en pumpa så har Mathem fina handmålade pumpor. Perfekt att ha utan för ytterdörren. 
Sista tipset är denna skelettskålen som är perfekt för att ha på vardagsrumsbordet från och med idag för att komma in i stämningen!  

Hoppas du får en toppen Halloween och är lika taggad som jag! 

Kram från Emma på Refunder 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu