Över 1040 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1046 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2020-08-16 | Tipsar, Mat, Träning

Inlägg i samarbete med Adlibris

HÄLSOBÖCKERNA SOM HJÄLPER DIG TILLBAKA TILL VARDAGEN

Hoppas ni mår bra. Nu är semestern slut för de allra flesta och det är dags att gå tillbaka till jobb och rutiner efter sommaren. Matlagning brukar vara en av stressmomenten som tillkommer när man är tillbaka i vardagen igen och därför vill jag idag tipsa om Adlibris som har höjd återbäring och nedsatta priser på ett stort utval av sina hälso- och kokböcker.

Har du svårt att få i dig frukost på morgonen, ska börja studera, eller vill börja laga mer vegetariskt mat hemma som hela familjen gillar? Då har jag böckerna för dig!

SUPERFRUKOST– Goda, näringsrika frukostar som får dig att vakna. I boken hittar du 25 hälsosamma frukostrecept som är skapade för att ge dig energi och välmående genom hela dagen. Du hittar allt från smoothieskålar, pannkakor och avokadotoast, till över-natten gröt som du kan förbereda dagen innan. De är så lättlagade att du aldrig mer kommer vilja skippa frukosten.

PORTIONEN UNDER TIAN– Ska du börja studera? Då är det här boken för dig. Du får god, näringsrik och klimatsmart veckomeny för endast 300 kronor. Boken innehåller tolv inspirerande veckomenyer, en för varje månad på året, där säsongens råvaror går igen i recepten. Varje vecka har en inköpslista så att du kan handla för hela veckan på ett enda besök i affären.

MEGA VEGO MAT FÖR HELA FAMILJEN– Vill du börja laga mer vegetarisk mat hemma som hela familjen gillar? Mega vego innehåller över 70 familjeanpassade recept som är indelade i kapitel efter hur lång tid matlagningen får ta. I boken finner du också tips på hur man ska tänka för att laga vegetarisk mat som ger ett komplett näringsintag till alla i familjen.

GOOD MOOD FOOD– Maten som lyfter humör och ger energi. Det här är en hälsobok som inte har kropp och vikt i fokus, utan som sätter hjärna och humör i första hand. Boken innehåller lättlagade recept som tillfredsställer smaklökarna och tillhandahåller näringsämnen som visat sig ha betydelse för vår energi och vårt humör.

Via Refunder får du just nu 4% återbäring när du handlar hos Adlibris. Där hittar du höstens nya hälsoböcker till ett bra pris. Hitta ditt bästa jag med mat och träning som passar dig! Tips på veckomenyer, träningspass och böcker som fokuserar på din inre hållbarhet och personliga utveckling.

Hoppas att du finner böckerna som passar just dig och dina mål, vill du se mer av mig finner du mig på instagram under bergevievelina.

Evelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu