Över 890 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 894 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2020-08-31 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Ginatricot

HÖSTENS JACK-TRENDER 2020

God måndag på er, hoppas ni har haft en bra helg! Sista augusti brukar väl räknas som sommarens sista dag, så idag tänkte jag tipsa om höstens jack-trender hos Ginatricot där du denna vecka får höjd återbäring när du handlar.

Min underbara kappa HÄR

 

LÄDER I MÄNGDER

Nora pu coat – HÄR

Ännu en höstsäsong med läder. Jackor, väskor, kjolar, byxor. Ja, vi bär gärna skinnimmitation från topp till tå. Det är svarta plagg som dominerar, men även en skymt av blodrött och naturfärger som beige och brunt.

BEIGE, BEIGE, BEIGE

Uma quilted coat –  HÄR

Naturfärger som beige och brunt följer även med in i hösten. En av de fräschaste färgerna att bära denna säsong. Mixa med cremevit och brunt, eller mixa i olika material. Bär kappan till ett par bruna knähöga stövlar och du har en ultimat höstoutfit.

RUTIGT 

Daisy coat – HÄR

Ett mönster som dominerar i höst är rutigt. Vi kombinerar gärna stora rutor på ett plagg med mindre rutor på ett annat. För en som vill starta på ruta ett är denna kappan en perfekt start. Bär upp till en helsvart outfit men få ändå ögonen på dig på stan.

Ginatricot har fått in SÅ många snygga jackor till hösten. Om du inte fann någon i det här inlägget som du tyckte om så kan jag lova dig att du hittar din favorit på hemsidan. Använd dig av Refunder när du klickar hem din höstjacka så får du höjd återbäring på ditt köp veckan ut.

Vill du se mer av mig finner du mig på instagram under bergevievelina.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu