Över 860 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 865 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Homeroom kampanj v. 27

Inred med blå nyanser!

Idag tänkte jag tipsa om blå favoriter som ni kan inreda med i ert hem. Jag tycker blått är fantastiskt fint och det finns så många fina blå nyanser som passar till mycket. En färg som du lätt kan få in i ditt hem! Just nu är det höjd återbäring hos Homeroom och ni får 5% återbäring på hela köpet via Refunder! Så bra när man shoppar inredning och möbler då de ofta kan bli en liten slant.

Få in färgen blå på litet som smått.

Om du inte vågar måla väggarna blå kan du få in färgen på andra ställen i ditt hem. Antingen på några kuddar eller andra textilier eller varför inte på en vas? Kanske på ett skåp eller för lampan i fönsterkarmen? Kolla vad du har för andra färger hemma och vad ditt hem har för toner. Om du har mera kalla eller varma toner? Plocka sedan in blå nyanser passande ditt hem för att få en helhet med de sakerna du redan har hemma. Blått är väldigt förknippat med de marina temat men det finns många fler stilar som passar de blå. 

Vas HÄR/ Kuddfodral HÄR och ett i sammet med resår HÄR/ Gardiner HÄR/ Sängkläder HÄR/ Blått vitrinskåp HÄR/ Fåtölj HÄR/ Puffen HÄR/ Lampa HÄR/

Tips för ett lyxigare intryck!

  • Matcha blått med mässing eller guldiga detaljer! Jag lovar, det kommer kännas riktigt lyxigt!
  • Mörka toner i blått ger ett mer lyxigt intryck än de ljusare!
  • Mycket textilier, och gärna lite tyngre så som sammet och manchester.

För mer inspo! Följ mig på Instagram under raagna <3

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu