Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-02-22 | Tipsar, Inredning

Inredning som ger ditt hem det lilla extra!

God dag på er!

När julen städats bort och våren börjar titta fram bakom hörnet så blir man lite extra sugen på ny inredning. Ljusare dekorationer och färggladare textiler är en bra start! Inom inredning finns egentligen bara en regel, inred med det du tycker om, det som får dig glad och ger dig inspiration. Hitta dina nya inredningsfavoriter i butiker som Homeroom, SoffaDirekt, Designtorget, Jotex och Cervera.

Inred med färgklickar

Snygga inredningsdetaljer är ett måste i varje hem och varför då inte inreda med en liten färgklick! Kika in dessa snygga rosa gardiner som matchar till den stilrena soffan hemma. Innan ljuset kommer helt kan det även vara snyggt med färgglada ljushållare. Letar du efter ett nytt print till tavelväggen eller en ny snygg lampa till köket så kan jag tipsa om dessa två som bra alternativ. Sist men inte minst så är det nu ett gyllene tillfälle att ha mer färska blommor hemma och då behövs en ny fin vas.

Mot ljusare tider

Hur härligt är det inte att det börjar bli ljusare ut! Det här tycker jag vi firar med lite ljusare inredning med. Varför inte lysa upp ditt hem med en ny snygg lampa eller så tror jag att den här fina ljusstaken med offwhite ljus kan bli en riktig hit hemma. Speglar gör ju också att rummet känns både rymligare och ljusare så varför inte ta in denna spegel från Ferm. Kika in denna fina vas också, perfekt nu när man ska börja ta sticklingar från sina favoritväxter hemma.

Säkerhet och rätt redskap för om en brand skulle inträffa hemma är väldigt viktigt. Solstickan brandfilt och brandsläckare är perfekta inredningsdetaljer samtidigt som det gör det säkrare hemma hos dig.

Hoppas du har hittat ny inspo till hemmet!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu