Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2020-03-08 | Mode

I samarbete med Nike

Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8

Hej!

Internationella kvinnodagen är det idag, vilket självklart ska firas (ni vet vid det här laget att jag tar alla tillfällen jag kan till att fira). För mig handlar den här dagen om mig själv. Kanske egoistisk för många men jag tycker det är extremt viktigt att tänka på sig och ta hand om sig själv. I just det här inlägget vill jag lyfta att man ska vara snygg för sig själv. Ibland får jag för mig att jag ska hänga med i vissa trender som kommer och går även om jag själv inte känner att jag passar i de kläderna eller gillar dem, varför? För att jag glömmer bort att vara snygg för mig själv. Det spelar ju ingen roll vad någon annan tycker. Viktigt att påpeka är också att om man har på sig något som man själv tycker är snyggt, något som man själv är bekväm i så kommer troligtvis andra tycka det också. För det finns inget snyggare än självsäkerhet! <3

Internationella kvinnodagen – Veckans outfit #8

Som jag skrivit i ett tidigare inlägg får man (iallafall jag) en extra boost av att ha fina träningskläder på sig. Jag älskar stilrena kläder, enfärgade och gärna svart, tråkigt för många men på gymmet vill jag vara så bekväm som möjligt då jag oftast i början känner mig ganska obekväm där.

Nike
Nike

T-shirt / Tights

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 5% återbäring hos Nelly.com  där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu