Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-09-13 | Tipsar, Mode

Klä dig rätt i höst!

Hallå där,

Nu är det svalare temperaturer på morgonen och hög tid att plocka fram övergångsjackan. Du vet den där jackan som håller värmen på morgonen men dom fortfarande inte är för varm på eftermiddagen. Årets stora trend är Overshirt-jackan men klassikerna kappor och quiltade jackor är säkra kort som håller varje höst. Jag har givetvis samlat de jag tycker är perfekta för både henne, honom och barnen!

Varmare kläder i naturens toner

Den här snygga Oversize kort jacka i ullblandning hittade jag och klickade hem från NA-KD. Perfekt för alla outfits till hösten!  Vill du ha en lite längre jacka så har du denna fina rock Omlott rock från VERO MODA,  Är det färg du är ute efter så tycker jag den här gröna kappan från MQ MARQUET är så snygg till hösten!  Letar du istället efter en snygg skojtjackan har ellos riktigt trevliga alternativ. Passa också till allt, helt perfekt!  Den här jackan är ju också väldigt snygg för honom. Passar finfint till alla outfits! Behöver lillen också en ny höstjacka kan jag varmt rekommendera den här rutiga skjortjackan från Lindex. 

Åhléns har även ändliga möjligheter med en mängd snygga och sköna jackor för den övergångssäsong som vi just nu har. Kolla in och välj och vraka bland massa jackor!

Hoppas du får en fortsatt fin vecka och låt oss hoppas på en fantastisk höst!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu