Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1154 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 80%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-09-09 | Tipsar, Mat

Kökets måsten

Hejsan,

Nu är hösten på väg och suget efter långkok och bakning lika så. Missa inte att du får cashback på allt från ingredienserna till redskapen och dina nya vitvaror. Spana in det stora utbudet hos Åhléns, Kökets favoriter, GRANIT, ellos, H&M och Cervera!

Bjud in till middag och fikats måsten!

 

Bjud på middag i höst! Varför inte göra egen pasta med Marcato pastamaskin. Vill du ha något mustigare så är grytor perfekt för den här årstiden, uppdatera din gjutjärnsgryta med en från Anders Petters. Både snygg och bra! Vill du även uppdatera slevar att arbeta med så tycker jag dessa är väldigt snygga och du hittar dom på Kökets Favoriter.

Dukning i mörkare färger är såklart ett måste! Dessa assietter i stengods är både snygga och perfekta för förrätten. Passar även bra med dessa koppar som gör alla koppar kaffe en fröjd. Baka bröd är också ett het tips, inget är bättre än nybakat bröd en söndag när det är kyligare! Visa upp brödet på den här snygga skärbrädan från LagerhausDet här fatet är också otroligt fint tycker jag och passar perfekt till snittar som förrätt eller till dukningen! För att bära allt nytt kan denna bricka från Ellos.

Baka är ju också ett måste den här årstiden! Varför inte baka en tårta eller en äpplepaj med dessa springformar från Kitchentime. Det här tårtfatet passar fint för att visa upp den. För att baka behövs såklart både skålar och elvisp, detta WMF skålset och den här elvipsen från Anders Petter har jag själv och fungerar finfint till både bakning och matlagning. Exakta mått är också viktigt för att ditt bakverk ska bli som tänkt, har du inget sådant hemma kan jag varmt tipsa om Joseph Joseph Nest måttset. Snygga och du kan ställa de i varandra så de tar mindre plats. Slutligen är den här brickan från Jotex perfekt för att ta alla koppar och fat till bordet och är även en snygg detalj till hemmet!

Hoppas du hittar några nya favoriter till köket och gör härliga grytor nu i höst!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu