Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2019-05-16 | Skönhet

I samarbete med La Roche

La Roche – Posay Hudvård

Hudvård i världsklass med La Roche – Posay.

Jag blev tipsad om produkterna för ca 2 veckor sen då jag åkte upp till Stockholm för att besöka min äldsta syster för en härlig helg tillsammans. Hon visade då upp vad hon använder för produkter i sin morgon och kvällsrutin och jag ville självklart testa. Produkterna luktar fräscht och man känner sig verkligen ren efter bara en användning. Idag använder jag samma produkter  i mina morgon och kvällsrutiner. Kan definitivt rekommendera vidare till er från mig och min syster.


La Roche-Posay Make-Up Remover Micellar Water Gel

Trött på sminket och vill få bort allt på en gång? Då ska du använda dig av La Roche-Posay Make-Up Remover Micellar Water Gel. Make-up remover number one, väldigt len och fin, och tar verkligen bort allt smink på en gång utan att rubba hudens ph-värde. Lugnar även ner huden och passar på alla hudtyper, såsom känsliga. Även snäll mot ögonen.

La Roche-Posay Make-Up Remover Micellar Water Gel

149 kr


Purifying Cleansing Gel

Denna produkt rengör varsamt på djupet av din hud. Arbeta fram ett lödder i händerna och massera försiktigt ansiktet, skölj sedan av med vatten.  Upprepa morgon och kväll. Produkten är tillämpad personer med oljig hud. Bidrar till att få bort orenheter och talgöverskott.

La Roche-Posay Effaclar Purifying Cleansing Gel

149 kr


Hydreane Legere

En ansiktskräm som gör huden mjui, len och spänstig. Innehåller hydrolipider som är känt för att återfukta huden. Appliceras varje morgon och kväll. Funkar bra att använda som primer innan du applicerar sminket. Helt fri från parabener.

La Roche-Posay Hydreane Legere

159 kr


Effaclar Mat

En produkt för de flesta ansikten. Många har problem med förstorade eller många porer i ansiktet. Fet och oren hy. Denna produkt minskar porerna, gör huden matt och tar bort orenheter. En formula som ger omedelbar och långvarig mattande effekt. Toppen för oss som lätt blir glansiga i ansiktet.

La Roche-Posay Effaclar Mat

175 kr


Shoppa enkelt och tryckt genom Refunder och det är du i slutändan som får njuta av allt det goda!

Kika gärna in på min instagram:
@ecarlbrant

Kramar Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu