Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-10-31 | Tipsar, Familj

Lek och lär med Albert!

Hej på er!

I dagens inlägg vill jag lyfta en app som heter Albert. Den är en lek och lära app där ditt barn från 3-16 år kan prova på att lära sig olika saker eller utvecklas i sitt favoritiämne.

Just nu kan ni prova på detta gratis året ut och inte nog med det, ni får även om det är gratis hela 125 kronor cashback, vilket är ett väldigt schysst erbjudande.

Barn som får testa på olika saker tidigt i livet, finner ett intresse och kan snabbt bli väldigt duktiga inom deras ämne. Att utveckla sin förmåga att se mönster, lösa pussel, lära sig ha tålamod och vara koncentrerad är så nyttigt. Det finns så många fördelar med att börja redan när dem är små. Många barn vet idag redan vid 2-3 år vad en telefon eller ipad är och kan många gånger navigera runt själva, att lägga in lite hjärngympa då och då skadar aldrig!

Här nedan vill jag visa er vad för olika ämnen det finns. Jag är helt säker på att det finns något för alla.

In på hemsidan med en gång, glöm inte att gå via refunder för att ta del av den höga cashbacken. Prova gratis året ut och se om det är något du eller ditt barn tycker om. Finns läroplan för barn mellan 3-9 år samt 10-16 år.

Ta hand om er!

Vi hörs snart igen!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu