Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-09-08 | Mode

I samarbete med Nelly.com och Gina Tricot

Let´s get personal! Veckans outfit #1

Hej, let´s get personal!

Let´s get personal! Den här veckan provar jag ett nytt koncept som jag verkligen hoppas att ni kommer älska. Nämligen att jag väljer ut en outfit som har varit riktigt on point och utnämner den till veckans outfit. Det kommer bli mycket mer personligt då jag kommer använda mig av mina egna kläder hemma och samtidigt lägger upp bilder på mig själv när jag använder dem. Ibland kommer säkert inte plaggen jag köpt att längre finnas hos butiken men då har jag tänkt att det mer ska likna Shop The Look, alltså att jag länkar liknande produkter. Låter det bra?

Jag tänkte även dela med mig lite mer av mitt egna liv här så att ni ska få en försmak till mina andra plattformer. Det som är stort denna vecka är att jag har flyttat till Milano!! Japp, ni hörde rätt. Jag ska plugga en utbytestermin där över hösten och den 19:e augusti lyfte planet! Så mer om det kan ni alltså läsa om på min blogg.

Veckans outfit #1

Vi börjar starkt. Nämligen med outfiten jag nyss köpt hem från Nelly.com och är helt förälskad i. Alla dessa plagg går att matcha med så många olika kombinationer av sig själva men såhär tillsammans vart det riktigt on point!

Veckans outfit #1
Veckans outfit #1

Nike-väska / Läder byxor / Linne skjorta

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com och 4% hos Gina Tricot där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration.

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu