Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med ELON, kampanj Maj 2020.

Ljusare tider med ELON

Månadens Butik på Refunder under maj månad, ELON! Just nu, med höjd återbäring.

Är du en riktig skönhetsjunkie som suktar efter en ny plattång, värmetång eller kanske skäggtrimmern till pojkvännen? Då har du hittat rätt. ELON bjuder på  prisvärda produkter som är perfekt för hår & personvård.

Fönat håret och sedan gjort diskreta lockar med hjälp av plattången! För större lockar är locktången det perfekta verktyget!

HÄR Plattång som skapar perfekt lent och glansigt hår! / HÄR Hårfön som ger ditt hår maximal glans samtidigt som statisk elektricitet motverkas/Proffsiga lockar? HÄR är locktången med guldkeramisk beläggning som är skonsam och ger perfekt glid med en jämn temperatur/ HÄR hittar vi en eltandborste/ HÄR finns en värmluftsborsten som har 3 olika värmelägen och en cool-funktion samt 2 olika borsthuvuden, en volymborste (Ø 30 mm) och en värmeborste (Ø 35 mm)/ Ute efter en skäggtrimmer? HÄR har vi den perfekta för dig! Går att ställa in i flera lägen/

Ljusare tider ska det bli! 

Det finns ljus och hopp även i svåra och omtumlande tider! Dagarna blir ljusare och Elon bjuder på de snyggaste lamporna som lyser upp kvällen. En lampa är inte bara något vi måste ha utan det är också en jäklig snygg inredningsdetalj. Så om du hittar rätt lampa kan den bli riktigt maffig i ditt hem. Här nedan kommer några av mina absoluta favoriter som ni kan hitta hos ELON. 

Globen Lighting Skyfall, nätta glaskupor hängande i tunna vajrar likt regndroppar från skyn HÄR/ HÄR hittar du Bianco, låt den ta plats i vardagsrummet, sovrummet eller hallen! En favorit som jag gärna haft en vacker dag./ HÄR Wella takskärm i flätad rotting är en stor takskärm som verkligen tar för sig!  En supersnygg lampa med lite bohemiskt intryck, väldigt snyggt att matcha inne om du inreder i naturnära toner, eller varför inte i uterummet eller orangeriet? Denna hade gärna fått hänga bland blad och växter hos mig!/ HÄR finns taklampan Carroll som består av en mängd små kromade akrylklot som lyser upp rummet på ett effektfullt sätt. Ojoj så snygg den är! / HÄR Välj själv hur du vill arrangera de två skärmarna – ovanpå varandra eller inuti varandra för att få en lägre pendel med mer täckt ljuskälla.

  • Just nu finns en het tävling på Refunder i samarbete med Elon där du kan vinna uthärdliga produkter från Elons sortiment. Bland annat en ny grill? Vem vill inte ha det till sommarens grillkvällar? Gå in på länken HÄR för att vara med och tävla om grymma priser!

För mer inspo följ mig på Instagram under: raagna eller gå in på länken HÄR för att se flera produkter som jag gillar. Såklart ger alla återbäring via Refunder.

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu