Över 870 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 873 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2020-04-22 | Skönhet

I samarbete med apoteket och apotekhjärtat

Månadens butik; få dubbel cashback vid köp över 600 kronor

Månadens butik; APOTEKET.SE. Just nu får man dubbel återbäring om man handlar för över 600 kronor på apoteket via Refunder. Det innebär att man får hela 10% i återbäring på hela sitt köp. Hur bra är inte det? Galet bra!

Det som också är så himla bra är apotekets utbud. De har ju allt man kan tänka sig inom hälsa- och skönhetskategorin. Bland annat har de ett märke som jag verkligen gillar; nämligen Burt’s Bees.

Burt’s Bees Lip Balm Pink Grapefruit    39:-

Alla produkter från Burt’s Bees är gjorda av naturliga ingredienser och är helt utan tillsatser så som sulfatet och parabener, som vanligtvis går att finna i produkter från liknande märken. De har en rad olika ekologiska produkter. Framför allt olika läpprodukter, hudkrämer och hårvårdsprodukter.

En personlig favorit från deras utbud är deras läppbalsam. Just nu använder jag en i doften ”Pink Grapefruit” och den doftar så himla somrigt. Det finns även många andra dofter, exempelvis ”Pomegranate””Vanilla Bean” och ”Cucumber Mint”.

Burt’s Bees Lip Scrub   89:-

En annan favorit är deras läppskrubb. Det är en vårdande och exfolierande skrubb för torra och fnasiga läppar som innehåller honungskristaller vilket skrubbar bort död hud på ett naturligt sätt samtidigt som bivaxen vårdar och återfuktar. Dock finns denna inte för tillfället på apoteket, men den finns att handla hem på apotekhjärtat.se. Självklart får man även där återbäring om man handlar via Refunder; upp till 6% i återbäring.

Min Instagram: @bernhardssonlinn

Min blogg: nouw.com/linnbernhard

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu