Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Matsmart.se kampanj v. 44

Matsmart(a) frukosttips!

Nu vill jag tipsa om två saker, först och främst MATSMART och sen även att Refunder har återbäring på allt du köper på matsmart.se! Just nu får du 4% tillbaka på ditt köp på matsmart. Vet du inte vad matsmart är? Inga problem.

Vad är matsmart.se och hur funkar det? 

Matsmart är en livsmedelsbutik på nätet som erbjuder vad man kallar ”överskottsmat”. Det är livsmedel och andra produkter för hemmet som på ett eller annat sätt inte kan säljas i vanliga livsmedelsbutiker. Matsmart säljer mat på nätet med 20-90 procents rabatt. Din mat levereras hem till dig, eller till närmaste utlämningsställe, beroende på vilket leveransalternativ du väljer. Mer information hittar du HÄR! 

I detta inlägget tipsar jag om olika frukost-alternativ där du kan köpa en del av varorna via matsmart.se! Jag tycker att frukosten är ett av dagens viktigaste mål och därför ska den inte vara tråkig eller dålig. Det är viktigt att du får i dig bra näring och det är ett plus om du kan köpa några av ingredienserna på matsmart för att vara med och hindra allt matsvinn.

Matsmart(a) frukosttips kommer här!

Havredryck med smak av kanel och kardemumma HÄR/ Sojadryck HÄR! Perfekt för din chiapudding! Enkelt att blanda ihop dagen innan och äta på morgonen tillsammans med bär eller frön. Ett tips är också att lägga lite frukt eller bär i glaset när du blandar ihop den.

Ungsgröt är en favorit hos mig! Du kan toppa den med vad du tycker är gott. En annan sak du kan lägga i den är russin som finns HÄR/ Jordnötsmör HÄR för en spicy variant eller HÄR för en vanlig/ Olika frön HÄR/

Avokado mackor eller knäckemackor är alltid ett säkert kort! Även smoothi som man kan ha o en skål. Där man mixar bären när dom är frysta. Så gott och fräsht! Juice hittar du HÄR/ Knäckebröd HÄR!

Andra bra produkter du kan beställa!

Det finns hur mycket bra produkter som helst på matsmart, du kan klicka dig fram och hitta massa gott! Det finns ett stort utbud och utbudet uppdateras och ändras hela tiden så håll utkik efter nya produkter! Andra bra produkter att beställa från Matsmart är exempelvis loka HÄR/ Massa sorters barnmat HÄR/ Taco-krydda HÄR/ Skönhetsprodukter HÄR/

Följ mig på instagram under: raagna för mer inspo!

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu