Över 1120 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1128 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2021-06-17 | Mode

I samarbete med Lindex, kampanj v. 24

Midsommardröm i klänning!

Är ni precis som jag? Längtande efter den svenska midsommaren? Jag tycker det ska bli så mysigt med midsommar och jag ser fram emot det så otroligt mycket. Kanske är det för att det är sommar i luften och jag är redo för en midsommardröm på så många plan. Sill & potatis, vänner, en nubbe eller två och blommor på både klänning och i håret.

Dagens inlägg kommer ge tips på midsommaroutfits från Lindex som nus har höjd återbäring. Lindex har väldigt prisvärda och fina plagg, mycket romantiskt och klassiskt, perfekt för midsommar. Shoppa genom Refunder och få återbäring på hela köpet! 

Klänningen för en midsommardröm!

Nu kommer jag tipsa om lite klänningar som kan passa till midsommar. Jag tycker det är fint med all in blommigt, eller en helvit klänning där man istället kan fylla håret med blommor och blad. Trivs man inte i klänning finns det klart en hel del annat fint att ha, exempelvis ett par linne byxor och en topp, eller en tunnare linnekostym med shorts?

Satsa på en klänning som funkar vid fler tillfällen.

Kanske fyller du år i slutet av sommaren, eller ska du gå på någon annan somrig fest? Du kanske kan ha detta plagg på hösten, och matcha det med en skinnjacka och kängor? Tänk redan innan på fler tillfällen du kan använda din midsommarblåsa.

Det finns många olika saker du kan tänka på när du letar midsommarklänning. Själv satsar jag på en klänning som jag kommer kunna använda vid flera festliga tillfällen. Även en som jag kan klä ner med sneakers, eller upp med klackar. Om du vill kunna ha den på hösten så kan dum tänka en extra gång på vilken färg du väljer samt materialet. Ett lite tjockare material kan vara att föredra.

Grön midiklänning i linne HÄR, finns även i vit med blommor HÄR.  Ärmlös midiklänning i krämvit HÄR. Lila mönstrad klänning HÄR. Vit klänning med spets och brodyr HÄR. Grön mönstrad maxiklänning HÄR.

Linneshorts HÄR, vissa klär otroligt bra i denna modellen! Matcha shortsen med en oversize linneskjorta för en avslappnad look, HÄR hittar du en supersnygg… eller med en sockersöt blus som denna HÄR.

Hoppas du hittat nån look du gillar, om inte kan du spana in övriga sortimentet hos Lindex.

För mer inspiration, följ mig på instagram under @raagna <3

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu