Över 1000 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1002 anslutna butiker. Vi erbjuder återbäring upp till 37.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Linn Bernhardsson | 2018-11-30 | Skönhet

I samarbete med lookfantastic.com

Min morgonrutin

På vardagarna innan skolan börjar kan jag knappt säga att jag har en morgonrutin. Jag bara stressar runt och gör saker i olika ordningar från dag till dag…  Men på helgerna, då brukar jag fokusera på att ha en ordentlig, härlig, rutin!

BIOSILK Silk Therapy Shampoo 215:- // BIOSILK Silk Therapy Orginal 487:- // BIOSILK Silk Therapy Conditioner 233:-

Jag duschar inte håret mer än två gånger i veckan. Dels för att jag har ganska tjockt hår och att det tar så lång tid för att det ska torka, men också för att det sliter på håret. Men på en lördags- eller söndagsmorgon brukar jag hoppa in i duschen det första jag gör.

Huxley Anti-Gravity Cream 393:- // Huxley Oil Essence 453:-

När jag har duschat smörjer jag alltid in mitt ansikte med någon kräm eller olja! Det är något som verkligen behövs nu i vintertider då min hy annars blir väldigt torr!

Emma Hardie Moringa Renewal Treatment Mask 584:-

Ibland använder jag även en ansiktsmask innan jag smörjer in mitt ansikte med kräm. Det här från Emma Hardie är en stor favorit för tillfället!!!

Grow Gorgeous Hair Density Serum 268:-

När jag har sminkat klart mig brukar jag börja fixa håret. Till håret använder jag en hel del produkter. Jag har sedan tidigare gjort hår-relaterade inlägg här på Refunder, så in och kika på det om ni vill!

NUXE Huile Prodigieuse Multi Usage Dry Oil 346:-

Precis som med hudkrämen till ansiktet är det viktigt att jag även smörjer in resten av kroppen med någon lotion eller olja!

Imedeen Hair and Nail 224:-

Till sist äter jag frukost. På helgerna brukar jag försöka göra en riktigt god frukost då jag sällan hinner sätta mig ner och äta frukost i lugn och ro på vardagarna.  Ett tips är att äta dessa tabletter om man vill få starkare hår och naglar!

Alla produkter finns att köpa på min favoritsida, lookfantastic!! Just nu är det en hel del rabatter och gåvor om man shoppar där, och dessutom är det 5% återbäring om man handlar via Refunder (gäller tom 2/12-18).

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu