Över 1010 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1019 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42.5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-09-16 | Mode

I samarbete med NA-KD

Min sommarfavorit på bröllop! Veckans outfit #2

Hej, vill du ha ett bröllop?

Jag längtar tills jag får jag ha mitt egna bröllop. Att ha på sig den där vita klänningen och bära brudbuketten med de fina vita blommorna. Ha sina bästa vänner som sina brudtärnor, förhoppningsvis i matchande klänning om de kan komma överens om det ;).

Den här sommaren har jag varit på ett superfint bröllop vid vattnet i Söderköping. Jag spelade även in en vlogg i samband med bröllopet och är ni sugen på att se den har jag lagt den i slutet av det här inlägget. Där får ni även se klänningen i rörelse och även få en mer personlig insyn på hur jag är om ni ännu inte sett min youtube-kanal.

Jag hade till en början så svårt att bestämma mig vad jag skulle ha på mig. Det jag tänkte mig från början var egentligen en lång klänning i ett lätt tyg med ljusa färger, men jag kände att det inte riktigt var jag… Så jag fortsatte att kolla runt tills jag hittade min perfekta klänning. 🙂

Veckans outfit #2

Jag gillar skjortor och kavajer men vill gärna bära det på ett mer feminint sätt. Och hur bra passar det inte då att ha en klänning som ser ut som en längre kavaj? Alltså denna blazer 😀

Blazer
Blazer

Klicka hem blazern genom att klicka här!

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du denna vecka (v.38)  7,5% återbäring hos NA-KD  där blazern ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration.

Jag spelade även in en vlogg i samband med bröllopet och den kan ni se nedan!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu