Över 1040 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1043 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-05-11 | Mode

I samarbete med Nelly.com och NA-KD

Miniserie Del 1 – Sommargarderoben Jackor

Hej alla sommargarderoben-älskare!

Sommargarderoben är min favorit garderob, kanske också för att det är den årstiden jag gillar mest. Min sommargarderob bjuder på ljusa färger och lätta tyger. I sommar känns det som om det är lätt att följa modet och efter denna miniserie kommer ni också tycka det. Det finns 6 områden jag kommer gå igenom i miniserien och det är jacka, top, byxor, skor och accessoarer samt badkläder. Vi kör igång på en gång tycker jag med jackor!

Jacka

I sommargarderoben när det kommer till jackor är att de ska vara korta och i ljusa färger men även jeans-, mocka- eller skinjackor går hem.

Först ut en beige jeansjacka, denna hittar du hos NA-KD eller genom att klicka här!

Den klassiska skinnjackan med snygga detaljer, den hittar ni hos Nelly.com eller genom att klicka här!

En kortare jeansjacka som kommer vara perfekt i sommarvärmen, denna hittar ni på NA-KD eller genom att klicka här!

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 4% återbäring hos Nelly.com och 3,5% återbäring hos NA-KD där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu