Över 1040 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1046 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-08-17 | Mode

I samarbete med Nelly.com

Miniserie Del 6 – Sommarmode boots och skor

Hej alla boots-älskare!

Nu kör vi igång sista delen av denna sommar miniserie och bra är väl det för hösten är snart ikapp oss. I denna del kommer jag såklart gå igenom sommarskor men som även är går bra att använda på hösten, nämligen boots. Den här miniserien har bestått av 6 delar där vi gått igenom sommarens jackor, toppar, byxor, accessoarer, badkläder och nu skor. Vi kör igång på en gång tycker jag med sommaren/höstens skor!

Sneakers

Vi har alla sett de typical chunky sneakers, skorna att använda både i vardagen och på festen. Klicka hem dem här!

Chunky Sneakers
Chunky Sneakers

Boots

Idag när jag gick runt på Gina Tricot såg jag två par otroligt snygga boots i samma modell men i två olika färger. Tyvärr köpte jag dem inte då Jakob (min sambo) inte gillar när jag är längre än honom, haha. Men här har ni ett par liknande skor iallafall! (fanns ej på gina online)

Svarta boots, klicka här! 

Svarta boots
Svarta boots

Skor med snake print, klicka här!

Snake boots
Snake boots

 

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 5% återbäring hos Nelly.com  kläderna ovan kommer ifrån. Nelly.com har även 20% rabatt på deras nyheter, erbjudandet gäller helgen ut (v.33).

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Supertack till er som följt denna miniserie. Jag hoppas att ni gillat upplägget! Framöver tänkte jag prova ett nytt upplägg som liknar typ veckans outfit eller shop the look! Hoppas ni kommer tycka om det! 😀

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal eller blogg och följ mig på instagram så missar ni inget som händer i mitt liv som student. Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu