Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2019-11-25 | Mode, Träning

I samarbete med Gymgrossisten

Motivation – Varför börja sen när du kan börja nu?

Hej!

Motivation. Den här dagen har gett mig så många tecken. Som ni nu vet befinner jag mig i Milano eftersom jag är en utbytesstudent här i en termin. Nu är det tre veckor kvar då jag flyttar hem den 15:e december. När jag skulle flytta hit så var min plan att jag skulle fortsätta mitt hälsosamma liv som jag lyckades underhålla under sommaren… så har inte riktigt fallet blivit då jag bara kommit ut och tränat ungefär fyra gånger… Men idag slog det mig. Först på min lektion där läraren pratar om att man missar alla de chanser då man faktiskt inte försöker (det lät bättre på engelska ;). Sen när jag kommer hem möts jag av det bästa budet i mitt liv. Nämligen ett paket från gymgrossisten.com, fyllt med proteinpulver och proteinbars. Så nu är jag dels taggad till tusen för att prova dessa grejer och komma igång med träningen igen för jag mår så otroligt mycket bättre när jag tränar och rör på mig. Och som min lärare sa ”Varför börja sen när du kan börja nu?”. Så gör nyårslöftet en tjuvstart och passa på nu under black week att shoppa loss på gymgrossisten.com.

Motivation – Veckans produkter

Länkarna till produkterna hittar ni under bilden. Så det jag fick hem i paket var dels ett proteinpulver (Whey-80) med smaken Double rich chocolate flavour. Tänk er vad gott det kommer vara i bananpannkaka?? 😀

Sen fick även hem fyra stycken olika paket med protein bars i smakerna Crispy choco brownie, Soft fudge & sea salt, Crunchy salted caramel och Delicious cookies & cream. Jag är så taggad på dessa smaker. Kan inte ens välja vilken jag tror jag kommer gilla bäst för alla dessa faller mig så bra i smaken.

Whey-80 & protein bars
Whey-80 & protein bars

ProteinpulverProtein bars

Var med och tävla om 10 000 kr

Just nu kan du vara med och tävla om 4 stycken presentkort á 2500 kr från Adlibris, Kronans Apotek, Bodystore.com och Gymgrosissten.com. Klicka här för att delta!!! 😀

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 6% återbäring hos Gymgrossisten där kläderna ovan kommer ifrån, gäller vecka 48, 2019.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Olivia Hedman
Olivia Hedman

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration.

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu