Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 901 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 45%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Kronans Apotek!

Naglar i rosa nyanser

Jag köpte nagellack från IDUN MINERALS och dem var så bra, så idag tänkte jag tipsa om lite nagellack i rosa toner. Kronans Apotek har så många snygga lack och till riktigt bra pris. Det är även bra återbäring från allt som du shoppar från Kronans Apotek* via Refunder. Förutom nagellack och produkter till dina naglar finns det massa annan skönhet och makeup. Är du inte medlem, bli det HÄR!

Har ni någon nyans på naglar som ni gillar bäst? Jag tycker att rosa är väldigt festligt och passar till de flesta looks. Om man inte är så sugen på färg kan man köra på en ljus nyans bara för att naglarna ska se lite fräscha ut.

Naglar i rosa eller naturella toner är en favorit hos mig!

HÄR hittar du den rosa färgen Turmalin/ Ljusa färgen Marmor HÄR/ HÄR finns den rosa nyansen Rosenkvarts/ HÄR är färgen Stjärnsafari/ HÄR är färgen Cinnober, en mörkare rosa/ En beige behaglig färg HÄR/

IDUN Minerals nagellack. Innehåller ingredienser av högsta kvalité och har en long-lasting formula som ger strålande glans. Dessutom innehåller nagellacket ingredienser som är vårdande för naglarna där nagellacket är berikat med mineraler, vitaminer och mandelolja. Dessa ingredienser är tillsatta för att vårda och skydda naglarna på bästa sätt.

 

Om du vill ha mer inspo, följ mig på Instagram under: Raagna !

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu