Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1097 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-02-27 | Tipsar, Familj

Nu kör vi bokrea 2022!

Dröm dig bort i en helt ny värld! Nu är nämligen bokrean i gång. Du missar väl inte att spana in alla härliga böcker som nu går att klicka hem till fantastiska priser. Hitta allt från inspirerande kokböcker och lekfulla barnböcker till spännande deckare och fängslande romaner. Hitta dina guldkorn på årets stora bokrea!

Gripande biografier och populära titlar

Varför inte välja en bok av årets senska deckarförfattare 2021, Viveca Sten. Dalskuggan är en bra thriller som är perfekt som balanserar spänning och  Ett måste på ”Att läsa”-listan i år. En annan bok som också finns med på listan är Box av Camilla Läckberg och Henrik Fexeus som blev omtalad när den kom ut. Det är ju också första delen av serien, så det är more to come vilket känns kul!

Är du också intresserad av Knutby-dramat? I så fall så är Knutby inifrån : så förvandlades pingstförsamlingen till en sekt, en perfekt bok för dig. Personen bakom boken är en av pastorerna som var med under Knutby-perioden, Peter Gembäck och sedan Annika Sohlander.

Mina åtta år i Kality och Vad hjärtat aldrig glömmer är också två andra böcker jag har haft ögonen på ett tag.

Samtliga är perfekta för en sen söndagskväll!

Fyll på med barn- och ungdomsböcker

Vill du hitta bra barnböcker så kommer här tipsen! Gillar du och ditt barn korta historier så passar Höstväsen : skräckberättelser perfekt. Tillräckligt läskiga tycker jag!

Annars tänker jag även att Ninja Timmy och de stulna skratten av Henrik Tamm, Boken som VERKLIGEN inte ville bli läst av David Sundin, Barnens uppslagsbok om Vår planet av Clare Hibbert och Honor Head eller Känsloboken : för dig som går på lågstadiet av Reyhaneh Ahangaran kan fungera bra som läsning nu under lovet. Alla fyra böcker är både lärorika och intressanta för att kunna sluka upp en hel dag!

Allt från kokböcker till faktaböcker

Gillar du att laga mat så tycker jag både Godare glass av Camilla Hamid och Zeina Mourtadas Veckans matsedel är båda väldigt bra. Vill du istället bli en bättre ledare på jobbet och i vardagen så kan jag varmt rekommendera Kristin Kaspersons bok Vägen till att leda mig själv.

Ska du samla familjen för en spelkväll så passar ju Bäst i Test jättebra. Denna bok gör så du kan ordna en hemmaversion av det populära TV-programmet. Vill du istället pussla så finns den här målarboken som är för vuxna.

Efter att kanske inte haft så många middagar som är med fler än bara familjen så kan det vara dags att fräscha upp minnet kring de bästa husmorstipsen på hur du får ett skinnande hem!

Sist men inte minst vill jag tipsa om En liten bok om mina böcker som är boken där du skriver ner böckerna du vill komma ihåg och vad den handlade om. Perfekt för både vuxna och barn som du kan bära med dig under hela livet!

Låt oss nu göra 2022 till läsåret utan dess like!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu