Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Olivia Hedman | 2020-01-06 | Mode

I samarbete med Nike

Nyårslöften eller mål? – Veckans outfit #6

Hej!

Nyårslöften eller ”Nytt år, nya möjligheter” som man brukar säga. Jag brukar alltid komma på några bra nyårslöften som jag sen aldrig håller men i år ska jag prova något nytt. Jag ska sätta upp mål som kan delas upp till mindre mål. Mindre mål är enklare att klara och jag fungerar som så att när jag klarar ett mål får jag ännu mer motivation till att ta tag i nästa.

Så mina mål är:

  • Vegan
  • Träning
  • Att vara mer stolt över mig själv
  • Leva i nuet och uppskatta det jag har

För att lyckas med detta ska jag dela upp dessa i delmål och koppla dem till fysiska grejer, exempelvis göra en lista på saker jag ska vara tacksam för.

Det enda målet jag redan börjat med är att bli vegan. Från och med tolvslaget på nyårsafton har jag varit vegan. Så den som säger att man inte kan bli vegan på en dag.. haha!

Mina anledningar till att bli vegan är först och främst miljön, därefter hälsan och djuren. Det har faktiskt varit förvånansvärt lätt och jag har redan överträffat mina mindre delmål. Så nu passar jag på och vara stolt över mig själv 😉

Mitt nästa mål som jag ska ta tag i är det här med träningen. Jag tränade i somras ungefär varje dag och jag mådde så bra. Jag tyckte verkligen att det var kul att gå till gymmet så det ska jag ta tag i igen.

Nyårslöften – Veckans outfit #6

Något som jag ofta gör när jag ska ta tag i mina nyårslöften eller mål när jag ska finna motiveringen till att börja träna eller boosta på glöden är att uppdatera min träningsgarderob. Och detta skedde senast, ja, gud vet när. Och nu menar jag inte när man köper en ny tröja, nej nej. Utan jag har gått all in. Jag har köpt träningstights, tröjor, jacka och skor. Jag har verkligen unnat mig själv till att köpa allt det där som jag verkligen velat ha, det där som jag önskat legat i garderoben, det där som jag egentligen velat haft på mig. Det. Det har jag köpt.

Totalt handlar det om tre olika outfits som jag tänkte att jag skulle visa upp i tre olika inlägg. Först ut..

Nike outfit
Nike outfit 

Jacka / Byxor / Skor

Erbjudande

Inte medlem ännu? Nu får du 50 kr i bonus/återbäring insatt på ditt Refunder-konto om du gör ett köp genom Refunder under dina 10 första dagar som ny medlem. Klicka här!!!

Är du redan medlem? Isåfall får du just nu 2% återbäring hos Nike där kläderna ovan kommer ifrån.

Informationen i denna text kan ändras över tid. Kontrollera därför alltid vad som gäller på butikens hemsida. Refunder kan ej göras ansvarig för innehållet.

Avslutningsvis

Glöm inte att kolla in på min youtube-kanal , blogg och instagram för ännu mer inspiration. Eller kolla in något av mina andra inlägg här på Refunder? Klicka här!

Vi hörs<3

// Olivia Hedman

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu