Över 900 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 909 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 30%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Nelly och Bubbleroom.

Outfit för Nyår!

Dagens inlägg kommer handla om Nyår! Lite tips för Nyårs-outfit. Hur kommer du fira i år? Kanske hemma med familj eller närmaste vänner?  Trots allt tråkiga som corona medfört tycker jag man ska klä upp sig lite extra, fixa en god middag och ha positiva tankar inför de kommande året. Det kan bara bli bättre! Inte sant?

Alla länkar i inlägget är såklart kopplade till Refunder så du får återbäring på ditt köp om du är medlem på Refunder. Om inte? Bli det HÄR.

Byxor till nyår?

Jag tycker att det är riktigt snyggt med byxor, blus och klackar! Här är en outfit som jag tycker är supersnygg för nyår om man inte vill ha klänning. Svarta byxor, en mönstrad blus, glittriga klackar att matcha med ett rött läppstift kanske? More is More är härligt ändå.

Coatade byxor från Only i stretchigt material HÄR/ Glitter-Klackar (verkligen så snygga!! Jag har ett par liknande i rosa glitter som jag älskar) HÄR/ Leopard-topp HÄR/ Perfekt kavaj från SELECTED FEMME HÄR/

Klänning till Nyår?

Vissa älskar verkligen klänning och jag är faktiskt en av dem. Jag tycker om att ha klänning både till vardags och fest så för mig kommer det till 100% bli klänning detta nyår. Svart är alltid enkelt och snyggt, men färg och mönster är inte helt fel de heller. Detta året tycker jag man ska satsa på en bekväm klänning som man trivs med, och sedan klä upp med lite smycken och någon snygg frisyr. Här är lite tips på klänningar jag älskar!

Svart feminine klänning med slits och puff ärm HÄR/ Superskön och snygg klänning med knytband i midjan från HAPPY HOLLY. Klänningen har puffärmar och slitsar i sidorna HÄR/Supersnygg klänning från JOHN ZACK. Klänningen har en snedd kjol med slits och passar bra till festligare tillfällen HÄR/Snygg, figurnära klänning från Chiara Forthi HÄR/ Klänning med glitterdetaljer från SISTERS POINT. Klänningen har en avslappnad passform och passar perfekt till festligare tillfällen HÄR.

För mer inspo, följ mig på Instagram under @raagna

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu