Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Outlet hos Lyreco med hög cashback!

 

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er, tiden bara flyger fram och vi är en bit in i november redan. Helt galet!

Ibland behöver man ju fylla på med ett och annat där hemma, inför olika högtider eller bara till veckohandlingen eller vad det nu kan vara. Därfrö så vill jag visa er vad Lyreco fd Staples har just nu. Dem har ju allt möjligt!

Just nu har dem cashback på hela 7%, höjt ifrån 4,5% och även 10% rabatt om du handlar för över 795 kr, ange koden NY10% i kassan så dras rabatten av.

Jag tänkte här nedan visa er lite från deras outlet.

Varför inte en ny datorväska, finns i olika storlekar. Kanske behöver du fler grenuttag, det kan aldrig bli för många eller behöver du fylla på med bläck i skrivaren?

Lyreco har även kaffe och kakor i mängder och av olika märken. Varför inte fylla på skafferiet samtidigt som du inhandlar kontorsmaterial? Två flugor i en smäll!

Nu till en favorit. Väldigt bra saker, swiffer som jag bara älskar, det har blivit en riktig favorit här hemma. Det är verkligen som reklamen säger. Sluta städa – börja swiffra. För inte är det tråkigt nu längre iallafall. Har du inte testat dem så borde du göra det. Finns både som damvippa, torrmopp och våtmopp.

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er så hörs vi snart igen!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu