Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-04-08 | Tipsar, Inredning, Familj

Påskens alla måsten!

Hejsan!

Nu är det dags för påsken att firas och hitta påskens måsten hos Refunder! Bjud in till påskäggsjakt med barnen, bjud över vännerna på en lyxig lunch med gult-tema eller skicka en påskpresent till den du inte hinner träffa. Här kommer ett mail maxat med påsktipsen du bara måste spana in.

Påskpynt i ljuvliga toner

Ny säsong och högtid betyder också nytt pynt! Under våren har i alla fall jag mer blommor hemma och denna hyacintvas från Granit var så söt. Denna vas känns också väldigt påskig eller som en ”året runt”-vas. Ägg och kycklingar är ju riktigt påskigt. Vill du ha pynt som är lite mer stilrent så kan jag tipsa om ett doftljus som ser ut som ett ägg.  Dessa dekorations ägg i betong är ju också väldigt fina. Vill du ha nya dekorationer till påskriset så hittade jag dessa dekorationsägg hos Royal Design och även fjäderblommor från Fyndiq.  Ljus kan man inte heller få för många av och dessa från Cervera är för våriga och fina färger för att inte klickas hem.

Påskpresenterna utanför boxen

Påskjakt! Det finns nog inget roligare enligt mig. Här kommer några tips på vad man kan ge bort, oavsett om man behöver leta efter den eller inte. Presentkort hos Liveit är ju ett perfekt sätt att ge en upplevelse till någon. Presentkort hos Zupergift kan också vara något. Zupergift har flera bra butiker anslutna till sig, vem skulle tacka nej till att kunna få köpa prylar från allt mellan NetOnNet till Ticket.

Det blir inte påsk utan påskägg. Det här godishuset är perfekt för de små. Vet du någon som är hurtig? Då passar detta fitnessägg från Bluebox perfekt. Whiskeypastiller är också bra att ge bort, då ska dock personen gilla whiskey. Det här påskägget från Rituals verkar ju fantastiskt, vem gillar inte hudvård?

Slutligen kan du givetvis ge bort en påskplantering från Interflora. Beställ och få påskplantering levererad till personen du vill önska Glad Påsk!  

Påsklovets roligaste pyssel

Pyssla är ju också ett måste till påsken. DIY-kit Cuddly Easter Gang från Mathem eller det här pysselkitet kan vara bra på en regnig dag. Måla är också roligt! Påskfigurer i trä och glitterfärg kan inte bli fel. Ska ni ha barnkalas eller liknande kan dessa ansiktsfärger från fruugo vara perfekt. Skiner solen och ni ska ut så är det roligt att rita på marken med dessa gatukritorDetta söta diadem som är en kanin är ju också väldigt roligt att hålla på med dagen innan påsklunchen! Inget pyssel är complete utan en pysselbok med klistermärken.

Hoppas påsken blir prima!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu