Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Boka ditt semesterboende med Booking.com

Hej på er!

Tro det eller ej, men snart är sommaren verkligen här. Det går så snabbt nu. Träd, buskar och gräsmattor lyser grönt och sommarens småkryp och insekter har man sett både en och två gånger.

Hur ser din sommar ut? Har ni planerat att göra något roligt? Kanske dra iväg inom vårat avlånga vackra land Sverige. Det gjorde jag och min sambo 2020. Det var helt fantastiskt. Vi fick se Sverige på ett helt nytt sätt. Detta landet har mycket att visa och är fantastiskt på många sätt. Våran natur är svårslagen!

Om du/ni ska iväg och letar boende på vägen så vill jag att ni ska tänka på några saker innan ni bokar. Det första är att bli medlem på Booking.com , skapa ett konto och samla värdekuponger och belöningar. Det andra är att du ska gå via Refunder. Men det kände du nog redan till.

Vi gjorde nämligen så under våran Sverigeresa. Men också bara förra helgen. Då bokade jag en blixtvisit på två olika hotell då jag skulle ta mig till Stockholm. På det fick jag cashback. Schysst va?

Detta inlägget är i samarbete med Booking.com och ger just nu 2% när du går via Refunder.

Glöm inte att aktivera refunderknappen, på så sätt missar du aldrig någon cashback och du får alltid en notis när du surfar in på en hemsida som är medlem hos refunder. Du har alltid samma rabatter så varför inte få den där extra cashbacken via refunder? Aktivera nu! 

Som ni redan vet så är detta bara ett litet axplock av vad dem har i sitt sortiment och ni bör också veta att alla mina bilder är klickbara. Klicka på den bilden som du är intresserad av och vill läsa mer om så kommer du direkt till produkten.

Ta hand om er! 

Vi hörs snart igen! 

Kram E