Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Bokat och klart inför sportlovet!

Hej allesammans,

Sportlovet närmar sig med stormsteg. Nu är det högtid att boka in en staycation på ett mysigt hotell eller hitta en upplevelse som passar hela familjen. Passa på att boka en hotellvistelse i en storstad nära dig och semestra i ditt närområde eller ta en tur till en skidbacke och bo på ett mysigt fjällhotell.

Familjevänliga hotell!

Inget slår känslan som när man hittar ett riktigt bra hotell. Hos oss på Refunder kan du enkelt hitta hotellet som passar just dig och här kommer några riktiga fynd som fungerar oavsett vad det är ni ska hitta på.

Olarsgården Hotell –Sälen

Från hotellet har du närhet till allt med promenadavstånd till Lindvallens backar och Sälfjällstorget där det finns shopping & restauranger. Se till att njuta lite extra när du åker skidor och boka in hotellet här. 

Scandic Crown – Göteborg

Ett lekfullt familjehotell med närhet till stan och jacuzzi med svindlande utsikt. Boka in detta hotell redan idag!

Radisson Blu Royal Viking Hotel, Stockholm

Bo på ett familjevänligt hotell mitt i Stockholm med närhet till shopping, restauranger och sevärdheter. Känns det här som ett hotell för dig? Då är det bara att boka det redan idag. 

Aktiviteter för familjen
Visst ska man göra något extra roligt på sportlovet! Här kommer några tips på aktiviteter som du kan göra med hela familjen för maxa veckan.

Familjedag på Sydpoolen

Simma i bassäng med roliga vågor, åk vattenrutschbana, flyt med i strömkanalen och lek med barnen i alla pooler. För det låga priset av bara 350 kr för två vuxna och tre barn (3-15 år) kan du få en familjedag på Sydpoolen.

BodyFlight – Flyg i vindtunnel

Upplev denna oförglömlig och unika upplevelse som ger samma härliga pirr i magen som ett fallskärmshopp – utan att behöva hoppa ur ett flygplan. Hos Liveit kan du hitta denna upplevelsen tillsammans med många andra, så se till att boka in något du sent kommer glömma redan idag.

Bio och Snacks för 2

Njut av upplevelsen som tar hand om hela biobesöket med ett presentkort på både biobiljett och bio-meny. Köp presentkortet och kliv in i en helt ny värld.

Hoppas du nu hittar på något extra kul på sportlovet! Glöm inte att du även kan hitta flera andra häftiga upplevelser hos oss.

Ha det fint!

Kram från Emma på Refunder