Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Going to Miami? Vinn en resa för 10.000 kr!

Miami-Florida

Frostnätter. Regnrusk. Mörker och kyla. Hösten kan verkligen skapa semesterlängtan efter värme och sol! Om du just nu går och funderar på hur långt resekassan räcker för att fly Sverige, kanske denna nyhet är något för dig! Just nu så kan du nämligen vinna ett resepresentkort på hela 10.000 kr här på refunder, att använda på en härlig resa. Missa inte att tävla! Kanske kan pengarna räcka till en höstresa till Miami?

Miami är nästan lika mycket USA som det är Karibien. Här spelas Kubanska rytmer bland de pastellfärgade art deco-husen och de dyra sportbilarna glider långsamt förbi med pumpande musik vid SoBe (South Beach). Det är mycket bling, det är mycket lyx och det är väldigt olikt resten av södra USA. För dig som gillar snygga hotell och bra restauranger passar Miami som handen i handsken! Men trots att Miami är en relativt dyr destination med rådande dollarkurs, finns det boenden för de flesta plånböckerna. Denna vecka (v 41) får du dessutom förhöjd återbäring på alla dina köp hos Booking.com genom Refunder, så glöm inte att logga in på Refunder innan du bokar! Så vad väntar du på? Här kommer fyra hotelltips i Miami för alla budgetar!


För dig som vill bo snyggt, men på budget!

Generator Miami - bild från Booking.com
Generator Miami – bild från Booking.com

Generator är en internationell hostelkedja som finns bland annat i Stockholm, som alltid ligger väldigt centralt och erbjuder galet prisvärda boutiquehotell med både 4-bäddars sovsalar och privata hotellrum med toalett. Vilken kombo! 3-stjärniga Generator Miami ligger i Miami Beach med en liten utomhuspool och otrolig inredning. Det är svårt att tänka hostel när man ser detta ställe!

Boka Generator Miami på Booking.com


För den kostnadsmedvetna familjen 

Fortune House Hotel Suites bild från Booking.com
Fortune House Hotel Suites bild från Booking.com

Miami kan snabbt bli ett dyrt resmål för en familj med två barn, så det är kan vara skönt att ha tillgång en lägenhet så att det går att laga några mål mat själv. Fortune House Hotel Suites lägenheter med två sovrum, kök och balkong är förvånansvärd prisvärda för att vara Miami. Självklart så är de även väldigt populära! Hotellet har pool, så barnen kan bada även om höstens kan bjuda på stora Atlantvågor.

Boka Fortune House Hotel Suites hos Booking.com


För det designmedvetna paret

W South Beach, bild från Booking.com
W South Beach, bild från Booking.com

W bjuder alltid på de mest spektakulära designhotellen, vart än i världen de har hotell. W South Beach är inget undantag. Med ett läge direkt på stranden och med två pooler med cabanas är detta hotellet för dig som vill ta de mest spektakulära Instagrambilderna. Så snyggt att jag skulle kunna checka in här permanent!

Boka W South Beach hos Booking.com


För dig utan budget som vill känna dig som en kändis

Four Seasons Hotel at The Surf Club, bild från Booking.com
Four Seasons Hotel at The Surf Club, bild från Booking.com

Four Seasons är en internationell hotellkedja som är synonym med fantastisk service och en semester utöver det vanliga. På Four Seasons Hotel at The Surf Club kommer du att känna dig som en kändis, men det kostar lite mer än vanligt. Häng vid poolen, njut av stranden och bli bortskämd. Det här är en vistelse att drömma om!

Boka din vistelse på Four Seasons Hotel at The Surf Club på Booking.com


Miami såg inte helt fel ut, eller hur? Om du vill läsa mer om spännande resmål i USA, missa inte att titta in på min USA-sida på min reseblogg rucksack!

Miami-Florida