Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Resor och upplevelser – LINDA SVENSSON

Time Square, New York

 

Hej på er! Välkommen till en sprudlande, sprallig och orädd tjej!

Jag heter Linda Svensson och driver instagramkontot @lindasvenssons. Här på Refunder har jag rollen som microinfluenser och kommer att blogga inom kategorin ”Travel och Upplevelser”. Jag älskar att resa och vill upptäcka allt vad vårt jordklot har att erbjuda! Ni kommer att få följa mig på mina resor, läsa mina tips om härliga resemål, hotell, ”att hitta på”, och förhoppningsvis bli inspirerade att boka er nästa resa. Så detta kommer att bli superkul!

Som person är jag väldigt energirik och orädd. Jag lever för att sprida glädje och att kasta mig ut i det okända för att upptäcka allt vad livet har att erbjuda. Min stora passion i livet är att resa och uppleva! Det ger mig en kick och det finns inget som gör mig gladare än att träffa nya människor i nya miljöer. Mina dagar ska aldrig vara tråkiga och därför fyller jag mitt liv med det jag kallar för ”färgsprakande upplevelser”. Det kan vara allt från backpacker resor till Asien och Australien, weekends i storstäder som New York och London, after works eller cava-kvällar i fantastiska Köpenhamn, solsemestrar i Europa, upptäcktsfärder till nya restauranger, cafeer på bakgator, eller långa shoppingstråk. ALLT som är händelserikt och som gör mig glad! När jag reser får jag nämligen en pirrande känsla i kroppen. Det bubblar och jag känner hur hela kroppen fylls av energi och nya intryck. Det är en fantastisk känsla!

Mitt senaste resmål gick till fantastiska, fartfyllda och dynamiska London! Det är en otroligt häftig stad, och en av mina favoritplatser i världen. Storstäder med mycket puls, människor och nattklubbsliv är något som tilltalar mig väldigt mycket, men jag älskar samtidigt närheten till havet och frihetskänslan när du är omgiven av vacker natur. En blandning av det hela är det bästa för mig.


Mina 3 favoritresemål!

Weekend i London

Bästa shoppingen! Spendera en dag på Oxford Street eller dra till Soho och upplev nishade sneakershops och exklusiva secondhandbutiker. London erbjuder ett fantastiskt kvällsliv, speciellt i Soho. Du kan gå på musikaler, dricka bubbel i en av alla sky bars med utsikt över staden, äta oväntad god mat på pubar och drick lokalproducerad öl, sjunga karaoke med vännerna och gå på nattklubb tills butikerna öppnar igen. London sover aldrig, och det älskar jag!

Boka ditt boende i Soho med återbäring

Road trip i LA

Att hyra bil i Kalifornien och köra genom kraftfull och vacker natur är helt fantastisk. Los Angeles är en enormt stor stad med många kontraster och ett perfekt resmål för dig som både gillar citypuls och strandliv. Restaurangerna erbjuder superfräsch mat och har bra alternativ för dig som är vegetarian eller bara vill äta en grönare och sundare kost. Venice och Santa Monica Bech tilltalar dig som gillar en avslappnad miljö med surf, lugnare cityliv och stora stränder. Gillar du färgglada hus och poolhäng är Palm Springs i bergen värt ett besök. För dig som vill ha mer fart och fläkt är det City of LA, Hollywood och Las Vegas som gäller. Besök shoppingstråket La Brea Avenue med grym secondhand och urbana butiker, åk upp till Griffith Observatory med utsikt över Hollywood-skylten och resten av staden, eller besök nationalparken Joshua Tree med superhäftig natur!

Boka din hyrbil i Los Angeles med återbäring

Backpacker i  Thailand

Packa ryggsäcken, ta med dig passet och säg hej till en fantastisk upplevelse. Att backpacka i Asien är ett måste! Du träffar otroligt många nya människor och skapar minnen för livet. Solsäkra Thailand garanterar dig kritvita stränder, kristallblått hav, mängder av roliga aktiviteter och supergod (och billig!) mat. Festlivet hittar du på Koh Phangan, Koh Tao och Pipi öarna. Dansa på det omtalade Full Moon party, eller hyr en speedboat med guide, chaufför och musik, och skapa din egen fest ute på havet. Glöm in snorkel och kall dryck! Motsatsen hittar du på den lilla ön med det blåaste havet du någonsin sett och den mjukaste sanden du någonsin känt, Koh Lipe!

Boka din resa till Thailand med världens bästa flygbolag här


Var bär nästa resa av? 

Pulserande New York och trendsäkra Köpenhamn är två favoritstäder som jag kommer att berätta mycket om.  Jag arbetar och hänger i dagligen i Köpenhamn, så bered er på mina bästa ”hygge-tips” och en och annan bild från Nyhavn! Jag var nyligen i London, och nästa resa bär av till Barcelona och den spanska kusten. Till hösten hoppas jag på Indien och Thailand innan ryggsäcken packas och vi åker på långresa till Australien!

Vill ni höra mer och se mer färgstarka, händelserika och glada bilder från mig, min vardag och mina resor? Läs mina tips här på bloggen och följ mig på instagram: @lindasvenssons  där ni hittar en massa mer om mig. Det ska bli superkul att lära känna er!

Välkommen till mig och mitt bubbliga liv! Kram Linda.