Refunder AB

Tegnérgatan 8

113 58 Stockholm

Org. nr:

556885-1884

Inspired By

Läs vår blogg och hitta inspiration, shoppingtips, mode, inredning och mycket mer!

Vårens mysigaste weekends!

Låt oss resa! 

Nu är det dags att planera in vårens äventyr. Hyr en bil och upplev en stad i din närhet, ta en tripp till en storstad du länge velat resa till eller varför inte redan nu sätta sommarens första planer? Boka ditt hotell idag, reservera din hyrbil eller köp din resväska, allt med cashback på köpet! 

Hotelltipsen på nära och långt håll

1. At Six är ett mysigt hotell mitt i Stockholm, nära till allt och är ett bra hotell för när du vill lyxa till det i närheten av ditt eget hem. Boka hotellet via Nordic Choice Hotell för en mysig getaway med någon du gillar. 

2. Vill du vara nära havet är Marstrands Havshotell ett bra alternativ! Hotellet ligger lite utanför Göteborg och är perfekt för en lång weekend innan sommaren.

3. Åk utomlands igen efter 2 år av pandemi! Mykonos Blu Grecotel Boutique Resort är hotellet för dig som vill leva i en dröm. Med både havet, utomhuspool och nära till restauranger så kan det inte gå fel. Kolla in bilderna också, magiskt!

4. Sist men inte minst vill jag slå ett slag för Radisson Blu Hotel Champs Elysées i Paris. Här är det verkligen mitt i smeten av den romantiska staden. Perfekt för dig som vill kunna känna tempot av huvudstaden och vara nära till kulturen som Louvren.

 

Resans viktigaste tillbehör 

Hitta allt du behöver till resan! Låt oss börja med det praktiska sakerna, en resväska är ju såklart ett måste. Denna snygga turkos-gröna från Rizzo gör det enkelt att se den i vimlet vid bagageupphämtningen. Även en smart ryggsäck som handbagage är bra att ha. Även om våren är här kan det vara bra att ta med sig ett paraply ifall himmelen skulle öppna sig på dina äventyr. En bra necessär som har rum för mycket är bra både till solsemestern och stadssemestern. Den här kommer även vara synlig i den stora resväskan, ett stort plus.

Hud och hår är bra att ta hand om när man är utomlands och exponeras av både sol och saltvatten. Jag vill verkligen tipsa för dessa två resekit, Denna från Maria Åkerberg Summer Essentials är ett set med en necessär, fylld med utvalda sommarfavoriter som passar alla. Du får med en svalkande creme, en aloe vera-gel, en fotcreme, en hårinpackning och en rakcreme. Även denna från MoroccanOil är en höjdare. Perfekt för håret med både schampoo och hårmask som är vårdande efter en dag på stranden.

Ta kort är ett måste på semestern. Mobilen är ett bra alternativ och med detta snygga skal så blir det ännu roligare att ta bilder på semestern. Men om du vill ha fysiska bilder så kan jag verkligen rekommendera Instax Mini som är en bra och snygg polaroidkamera. Ta mycket bilder, det förlänger ögonblicket!

Sedan ska man givetvis ta sig till dessa ställen. Vill du åka flyg, hyra bil eller ta bussen så har Refunder ett flertal att välja på. Det är bara välja och vraka och hitta det bästa priset!

Hoppas du hittar något riktigt bra resemål nu!

Kram från Emma på Refunder