Över 1070 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1073 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Ragna Jonasdotter | 2022-01-17 | Tipsar, Mode

Inlägg i samarbete med Vestiaire Collective. Kampanj v. 3

PRELOVED

Nytt år och nya möjligheter! Har du några nyårslöften för 2022? Jag har inte många men jag har lite tankar kring min konsumtion. Jag ska investera i flera preloved plagg, alltså second hand/ loppis/ köpa av vänner etc. Det finns många sätt!

En sida som jag spanat in är Vestiaire Collective som säljer lyxiga second hand produkter. Det finns allt ifrån väskor och skor till smycken och accessoarer för både dam, herr och barn. Om du shoppar via Refunder på Vestiaire Collective får du 4 % tillbaka på ditt köp + 30€ rabatt när du handlar för minst 300€ hos Vestiaire Collective. Erbjudandet gäller nya kunder. Ange rabattkod WELCOMEEU22 vid beställning. <3

HÄR kan du läsa mer om Vestiaire Collective och hur det fungerar.

Preloved = spännande

Det finns mycket fördelar och spännande saker kring second hand produkter. Här nedan tänkte jag lista lite saker som gör att jag kikar lite extra på second hand produkter 2022.

  • Priset: Om du handlar second hand, eller preloved produkter så är priset ofta mycket billigare än om du skulle gå och köpa en ny produkt. Om du är ute efter lyx-produkter kan det vara flera flera tusen kronor i skillnad.
  • Miljöaspekten: Konsumera mindre nytt, köp istället det som redan finns!
  • Unikt: Produkten kanske är från ett annat årtal? Kanske är det en väska från 80-talet eller en kappa från 2000? När du shoppar second hand är chansen större att du köper unika saker som inte så många har, vilket är väldigt kul!
  • Historia: Kanske har det varit en ägare innan, eller fem olika? Den kanske tar dig tillbaka till minnen av dina mor/farföräldrar? Produkten du köper kan bära på en spännande historia. Det kan vara någon som varit ute och rest med produkter, eller bara haft den på en hylla och njutit av den. Det finns mycket spännande historier om preloved produkter.
  • Bättre och bättre: Vissa produkter blir faktisk bara snyggare och snyggare med åren! Speciellt produkter i läder.

Dröm dig bort!

Louis Vuitton SPEEDY BANDOULIÈRE 25 SINCE 1854 hittar du HÄR, jag tycker färgen och modellen är superfin! Passar både höst och vår. HÄR hittar du GG Marmont shoulder bag, en väska från Gucci som passar till allt. Christian Dior Cannage Lambskin Leather Lady Dior i turkost finns HÄR, verkligen en sommardröm som är så söt. Small classic flap, Barbie pink, caviar leather från Chanel hittar du HÄR. Finns det någon som inte vill ha en barbie pink Chanel? Såklart är det mycket pengar men om man vill har det som ett intresse och vill investera i något hade jag inte sagt nej till en Chanel.

HÄR hittar du en svart Chanel mini, en väska som ligger högt upp på min drömlista…. Valentino Roman Stud i färgen flamingo hittar du HÄR, hur fin till sommarbrännan? Pouch Bottega Veneta väska i magisk röd färg HÄR.

Nu fick ni verkligen lyx lyx lyx tips här men Vestiaire Collective har så mycket mer! Det finns produkter i olika prisklasser och stilar. Glöm inte 4% återbäring på hela köpet via Refunder.

 

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu