Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Evelina Bergevi | 2020-04-13 | Tipsar, Mat, Träning

I samarbete med Gymgrossisten

RECEPT PÅ VEGANSKA PROTEINBOLLAR MED VANILJSMAK

Hej kära Refunder-läsare. Hoppas att ni mår bra och att ni har haft en härlig påsk trots situationen.

I denna period befinner vi oss mer hemma än vanligt och det kan vara svårt att komma på vad man ska göra när man redan har tränat, städat, sett klart favoritserien på Netflix och öppnat kylen tio gånger. Jag har spenderat en del tid åt att leta upp roliga recept och testa mig fram i köket, så idag vill jag dela med mig av ett superenkelt recept på veganska proteinbollar helt utan tillsatt socker. Det finns många proteinbars på marknaden med ett bra innehåll; hög proteinhalt och låg sockerhalt MEN det finns också många som mer liknar en chokladkaka än ett mellanmål. Då kan det vara skönt att göra sina egna varianter hemma så man vet att de har ett bra innehåll.

Vi ska tillsammans baka veganska proteinbollar med smak av vanilj. Du behöver endast 5 ingredienser och de är klara på 15 minuter.

För 16 proteinbollar behöver du: 2 dl veganskt proteinpulver med smak av vanilj (jag använder mig av det HÄR), 2 dl hackade solroskärnor, 1 dl hackade cashewnötter, 1 dl mandelmjölk samt kokos att rulla proteinbollarna i.

Blanda alla torra ingredienser i en bunke (proteinpulver, solroskärnor, cashewnötter).

Häll i mjölken i omgångar och blanda tills du får en deg.

Forma degen till bollar och rulla i kokos.

Ställ in i kylen i 15-20 minuter and DONE. Enkelt, nyttigt, proteinrikt och GOTT!

Just nu har GYMGROSSISTEN en STOR rabattdeal på sina storsäljande proteinpulver. Mitt absoluta favorit proteinpulver som jag använde i det här receptet är nedsatt med 30% och det finner ni HÄR i tre olika smaker. Av de veganska proteinpulver som jag har testat så är det här min favorit än så länge. Den uppfyller mina krav som jag vill ha på ett proteinpulver; högt samt kvalitativt protein, låg sockerhalt, en fantastisk smak och löser sig lätt med vatten. När jag är på jobb om dagarna så brukar jag bara blanda en skopa proteinpulver i en shaker med vatten och ta som mellanmål och då är det viktigt för mig att det löser sig bra med vatten, vilket jag inte upplever att de andra veganska proteinpulverna har gjort utan de lämnar kvar stora klumpar.

HÄR kommer du till landningssidan för Gymgrossistens stora proteindeal. Gå in och kika om ditt favorit proteinpulver finns till ett nedsatt pris, annars kan jag garantera att det jag använder är av toppkvalité i både smak och innehåll! Via Refunder får du som vanligt 6% återbäring på ditt köp så kom ihåg att använda dig av din länk när du handlar.

För mer tips på recept och träning hittar ni mig på instagram; bergevievelina

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu