Över 1150 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1157 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Emma | 2022-09-01 | Tipsar

Sa någon nya butiker?

Hejsan!

Nu har jag roliga nyheter! Refunder har fått in några nya butiker som jag vill lyfta i det här mailet.

Sothie

Först ut är SothieSothie har ett stort och brett sortiment av parfym, hårvård, hudvård och make-up men också mycket annat som tillbehör, värmeverktyg och produkter för ditt hemma SPA. I sortimentet finns Olaplex, Kerastase, Kevin Murphy, Björk, Hugo Boss, Prada, Escada, Gucci, Dolce & Gabbana, Christian Dior, Paris Hilton och många fler.

Richmond & Finch

Sedan har vi Richmond & FinchRichmond & Finch säljer mobilskal som sticker ut. Med en ny kollektion varje säsong inspirerad av rådande modekollektioner vill Richmond & Finch att deras case ska vara en ”need-to-have” accessoar. Richmond & Finch sticker ut från mängden med sin särpräglade omslutande metallboard som löper över caset tillsammans med metallringen runt kameran.

Synoptik

Sist men inte minst har vi SynoptikSynoptik är en av de ledande optiker-kedjorna i landet. På Synoptik kan du inhandla de populäraste modellerna av solglasögon och ett stort utbud av linser, med snabb leverans från kända varumärken såsom Ray-Ban, Gucci, Versace, Saint Laurent, Burberry, Dailies, Acuvue, Precision1 och många fler. Hos Synoptik kan du se hela sortiment och utbudet av glasögon, linser, solglasögon och abonnemang.

Hoppas ni är lika taggade på dessa butiker som jag är!

Kram från Emma på Refunder

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu