Över 1090 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1091 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 42,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Shoppa unik och vacker inredning hos Sakligheter!

Hej på er!

Ni bara måste kolla in Sakligheter och allt var dem har i sitt sortiment. Det uppdateras hela tiden efter säsong och önskemål. Det finns så unika och fräcka saker som du inte hittar överallt.  Låt mig visa en liten del utav deras coola grejer!

Någonting för dem som gillar Mumin. Ge bort ett fint ägg  i plåt med godsaker, ett presentkort eller något annat gulligt, ge bort till påsk eller som gå-bort present eller bara för att visa sin uppskattning till någon du tycker om!

Lite påskdekoration eller varför inte året om? Visst är dem fräcka men samtidigt lite creepy? Gå in och kolla för mer info och inspiration. Klicka på bilderna så kommer du direkt till hemsidan!

Till någon som älskar plättar och pannkakor men som inte har dem rätta grejerna! Låt dem bli proffs och köp dem ett plätt/pannkaksjärn eller unna dig själv! Jag fick ett plättjärn av mina föräldrar för ett par år sedan!

Du glömmer väl inte bort Mors dag den 8 maj? Var ute i god tid så du inte glömmer! Ett fint vin eller ölglas med texten ”Världens bästa mamma”.

Är du också en Coca-Cola älskare! Här i familjen är vi två, vi har allt som oftast 1 st 1,5 liters Coca-Cola Zero i kylskåpet. Det är svalkande och gott! 🙂

Sist men inte minst, Sakligheters porslin! Det finns så mycket olika serier och till ett bra pris. Kika in vetja!

Det finns så mycket mer på att utforska på Sakligheter! Ta och kika in, just nu har dem 5% i cashback på hela hemsidan. Glöm inte att gå via refunder eller aktivera refunder-knappen så att du inte går miste om någon cashback.

Vi hörs snart igen. Ta hand om er, håll avstånd och tvätta händerna!

Kram E

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu