Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

Elihn Carlbrant | 2022-09-26 | Tipsar, Mode

Skapa en läskig Halloween fest med Butterick’s.

Hej på er!

Nu är hösten och skördetider här! Äntligen, jag älskar denna tiden på året! Snart så ska vi ju välkomna halloween som äger rum 31 oktober. Tiden går snabbt, snart en månad kvar bara. Dags att planera för året läskigaste fest.

Idag tänkte jag visa er hur ni skapar en riktigt läskig halloweenfest med små enkla medel. Mycket kan du göra själv men vissa saker är roligt att inhandla.

Sen är faktiskt inte jag den personen som vill skapa megaläskig halloweenfest med en massa droppande blod och skelett överallt. Men jag vill ändå att lite spooky känsla ska infinna sig.

Dagens inlägg är i samarbete med Butterick’s som är både en butik och en stor webbplats där man kan finna allt man behöver till maskerad och fest. Dem har verkligen allt!

Som vanligt, som ni kan vid det här laget så är detta bara ett litet axplock av deras sortiment, jag hade velat visa mycket mer men då hade ni lika bra kunnat gå in på hemsidan. Jag visar er vad jag köpt/ska köpa och glöm inte bort att alla mina bilder är klickbara. Klickar du på en bild så kommer du direkt till produkten på hemsidan och kan därifrån klicka dig vidare till det du är ute efter.

Låt oss skapa en läskig halloweenfest tillsammans! Börja med bordet där festen ska äga rum. Tallrikar, servetter och muggar. Ballonger och girlanger. Detta räcker och kommer skapa nog med stämning runt bordet.

 

Pynta runt om, kanske i hallen, toaletten eller i trädgården?

Ska du klä ut dig med en dräkt eller vill du bara sminka dig lite? Oavsett vad så finner du allt du behöver på Butterick’s.

En läskig sminkning är minst lika läskigt!

Lite mer pynt för att öka stämningen? Något att lägga godiset i?

In och kika på deras hemsidan eller besök en utav deras butiker och spana in hur just du vill pynta din halloweenfest! Vi hörs snart igen!

Kram Elihn

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu