Över 1140 butiker

Få pengar över på allt du handlar i någon av våra 1148 anslutna butiker. Vi erbjuder cashback upp till 37,5%

Visa alla butiker

Mobil meny

I samarbete med Amazon.se

Sladdlös dammsugare föreklar städningen

Idag kommer jag tipsa om en produkt som förenklat mitt städande något enormt, en sladdlös dammsugare. Det är en produkt som jag länge funderat på att köpa, men som jag inte gjort förens NU. Jag är så glad för att jag har investerat i en Dyson! Vem vill inte förenkla sin städning?

Som pricken över i:et får du återbäring via Refunder på hela ditt köp från Amazon, där du kan hitta denna dammsugaren och så mycket mer.

Du hittar Dyson V11 HÄR. Du sätter ett fäste på väggen där du enkelt hakar på dammsugaren, när du inte använder den laddas den och varje gång du tar den så behöver du inte tänka på om den är laddad eller ej. Så himla bra! Alltid skönt för då har den sin egen plats.

Fördelar med en sladdlös dammsugare

  1. Den tar minimalt med plats.
  2. Den suger upp damm och smuts som ingenting, väldigt effektiv!
  3. Sladdlös= du kan gå runt i hela huset/lägenheten utan att behöva sätta i den i olika eluttag. Om man har trappor och andra små utrymmen är den väldigt smidig.
  4. Det finns olika inställningar beroende på vad du ska dammsuga, ex ett klinker-golv eller en matta? Min matta har aldrig varit så ren som den är nu.
  5. Du kan koppla av de ”vanliga” munstycket och använda flera olika beroende på var du ska städa. Det finns ex ett som är perfekt för hörnor och lister! Så bra!

Det enda som är ett minus är prislappen, där och då är det mycket pengar för en dammsugare. Jag ser det dock som en investering och att den föreklar min vardag så pass mycket att det är värt varenda krona. Utan denna damsugar jag inte alls lika ofta, den tar mer plats och jag blir alltid arg för att jag måste flytta runt mellan eluttagen dragandes på en sladd… HÄR hittar du dammsugaren.

Har ni en? Eller ni kanske funderat på att köpa en?

Dela den här artikeln

Inte medlem?

Gå med gratis nu